Egyéb

Ár:   500 Ft   Kategória:   Egyéb kozmetikumok
Kiszerelés:   7 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Ázsia Center, Eurós boltok   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: timeej, Módosítva: 2015. február 2.

Kiszerelés:   7 g
Lelőhely:   Ázsia Center, Eurós boltok
Kategória:   Egyéb kozmetikumok

Rugalmas, vízálló műszempilla ragasztó, tincses és soros műszempillához egyaránt. Elérhető fekete és fehér színekben.

Tiria

boni

Bőrtípus: Zsíros
2020. augusztus 13.

Vészmegoldásnak vettem meg, amíg nem jön meg a duo ragasztó amit az ebayen rendeltem, én ugyanis minden nap teszek fel egy fél sor műszempillát mind a két szememre.
Tartósnak baromira tartós, pedig attól féltem hogy majd kis idő múltán leesik. De! Alig lehet leszedni a műszempilláról, én ugyanis egy pár szempillát, akár egy hónapig is használok, a duo ragasztó szépen lejön róla. Viszont ez tönkreteszi, így jó ha egy pár szempilla kibír 2 alkalmat. Nem újravevős.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. augusztus 13.

rekuci2

Bőrtípus:  -
2020. május 13.

Borzaszto ez a muszempilla ragaszto.... egyaltalan nem ragaszt, leesik, nem ragad. Nagyon nagyon rossz, kínais ezert nem is vartam tole sokat. Hasznalhatatlan az egesz. Nem ajanlom senkinek..

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2020. május 13.

supercinti

2018. július 17.

Imádom!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. július 17.

Imádom!

pinupnicky

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2018. február 23.

Durván minden hónapban ragasztok fel műszempillát(sorosat) és amikor először ragasztottam, ezt vettem hozzá. Az első vételnél csontra száradtat vettem(nem is értem, hogy ilyenre miért nem figyelnek) visszavittem természetesen és kicserélték - ez a bolt hibája, nem a terméké. Na mindegy. Nem olvastam el, ami rá volt írva, csak rákentem, felraktam, aztán csodálkoztam, hogy össze-vissza mászkált a szemhéjamon, és nem ragadt sehova. Miután elolvastam hogyan is kellene használni, természetesen elsőre sikerült. Azóta van egy megszokott "rituálém": kinyomok egy kis ragasztót papírlapra, fogok egy fogpiszkálót, szépen eloszlatom, fújom és közben hajlítgatom patkó alakban(közben magamban elszámolok 30-ig) majd felhelyezem, végül lecsukom a szemem és legyezővel egy kicsit rászárítok. Ezzel a folyamattal 24 órát simán kibír. Motoros vagyok, de még a menetszél sem "tépi le". Szóval nekem nagyon bevált, szívesen ajánlom másnak is.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. február 23.

Majida

2017. október 22.

Legolcsóbb kínaiba megvehető ragasztó én próbáltam de nem a legjobb tartósnak nem tartós

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2017. október 22.

zahraa

2017. április 3.

Kotohartyagyulladast okozott. Olcso sz*r...

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. április 3.

Kotohartyagyulladast okozott. Olcso sz*r...

Mariliisa

2017. január 28.

Nagyon ritkán használok műszempillát, ezért nem is akartam beruházni egy drágább ragasztóba, hogy majd bosszankodjak, ha beszárad, hogy micsoda pazarlás. Nem sok tapasztalatom van más ragasztókkal, tulajdonképpen csak ezt próbáltam azokon kívül, amik a műszempillákhoz járnak vásárláskor, és azóta maradtam is ennél. Első alkalommal nehezen boldogultam vele, aztán belejöttem. Vékony rétegben viszem fel, kicsit sokat kell várni, hogy száradjon és ragaszthatóvá váljon. Nekem nincs problémám a tartósságával, eddig mindig fent maradt, aminek fent kellett maradnia, leszedni pedig kifejezetten könnyű a pillákat, a ragasztó maradéka is jól lejön a bőrről is és a műszempillákról is.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. január 28.

szandra0125

2017. január 28.

Én imádom! Csak ezt használom már évek óta mind soros, mind tincses pillákhoz! Leszedése egyetlen mozdulat, nem bántja a saját pillákat, hiszen gumis állagúra szárad! Annyi jó tanács, hogy egy picikét várjunk, amíg megszárad a ragasztó mielőtt felhelyezzünk a pillát, mert elég híg! Jól zár a teteje, nem szárad be felbontás után! Aliexpressről szoktam rendelni, 1$ alatt van az ára és viszonylag sok van benne! Átlátszó és fekete is van itthon, de én a feketét preferálom, mert az átlátszó van, hogy csúnyán szárad. Nem hiszen, hogy valaha váltani fogok erről a kis drágáról (esetleg, ha kijön egy 100%-ban természetes ragasztó), ár-érték arányban verhetetlen!

Pinky

2016. december 24.

Nekem tök jòl bevàlt. A helyén marad, leszedéskor azért kicsit dörzsölni kell, de nem tartom nagy problémànak. Màr egy éve megvan a sötét ragasztòs tubus, és szerencsére nem szàradt be.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. december 24.

honey47

Bőrtípus: Zsíros
2016. november 26.

Szerintem jó kis ragasztó ,hamar kitapasztaltam ,és youtube -os videókra hallgatván(nem erről a termékről beszéltek ,hanem általában minden ragasztóról ) ,mikor kinyomtam egy kis borsnyit a ragasztóból rávártam ,hogy száradjon. Idő kell neki ez nem vitás de ennek tudatában kb 10 perccel hamarabb nyomom ki ,mielőtt neki állok a pillákat feltenni.Én a fehér színűt vásároltam és egészen minimális ragasztót használtam a tincses pillákhoz ,Szerintem akkor jó a száradási ideje amikor,már nem híg folyós,de még nem nyúlós az állaga.Száradás után a fehér színe elhalványul olyan áttetszőbe megy át a színe .Mivel csak próbáltam a ragasztót ,estére leszedtem a pillákat a ragasztó megállta a helyét ,egy pilla sem esett le és,nem mászott el a helyéről napközben.Könnyen el távolítható a szempillákról ,nekem nem volt semmi irritáció.A ragasztó könnyedén tisztítható a műszempillákról .Az ára kb 900 ft volt .mindenképpen kényelmesnek tartom,hogy este nem kell úgy aludnom ,hogy vigyázgassak a szempilláimra ,nekem megér annyit,hogy mindennap feldobjam magamnak újra a pillákat pár .perc alatt .Vízben viszont nem próbáltam még! Én adok neki egy nagy 5***** :)

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2016. november 26.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva

Emulgeálószerek: Sodium Dodecylbenzenesulfonate
Tisztítószerek: Sodium Dodecylbenzenesulfonate
Illatanyagok: Parfum/Fragrance

Cellulózból (legfőbb növényi rost) előállított természetes összetevő, melyet elsősorban sűrítőanyagként használnak. Ezenkívül még felületi hártya képző, emulzió stabilizáló és maszkoló (kellemetlen illat, íz semlegesítése) funkciója is van.