Lelőhely: Rossmann

széva

2023.10.27. 18:02

Zsíros bőr
Pattanások (acne)

Nem pont ezt a márkát használtam de ugyan ilyen vegyes sortei voltak az enyemnek is. Először szerettem, de akkor ahogy a meleg hajszaritoval szeritottam a hajam és közbe ezzel egyenesitettem megporkoltem a vaddiszno szőrt ugyh kidobo lett 😂 utánna befektettem megegybe és a használata közben rájöttem hogy a Tangle Teezert jobban szeretem. A tisztitasarol és az az közbeni szagarol ne is beszéljünk nem nekem való... Valahogy kitisztitottam végül és most a törpe nyuszimat fesulgetem vele neki bevált 😂

Utoljára szerkesztve: 2022.10.21. 08:39 - 2022.10.21. 08:36

Száraz bőr
Vízhiány

Az ovális verziót vettem meg.Már a legelején észrevettem, hogy jóval puhább lett a hajam, mint amikor sima műanyag kefét használtam.Sokkal kevésbé húzza a hajat, kellemes vele fésülködni (ami nálam nagy szó), szinte simogat.Sokáig a takarításával volt a legnagyobb problémám, kipróbáltam mindent: sűrű fésű, porszívó, körömkefe+sampon stb., de alig lett tisztább.Aztán egy ecsettisztítós tippet vetettem be: olívaolajjal átdörzsöltem, majd samponnal kimostam (kvázi dupla tisztás), és így már szuper.(Lehet, hogy beszerzek neki valami tokot, mert ezt azért túl gyakran nincsen kedvem végigjátszani, viszont brutálisan gyorsan koszolódik.) Nálam simán veri a Tangle Teezert, mindemellett pedig az ára is sokkal barátibb.

2022.09.17. 17:52

Kombinált bőr
Tág pórusok

Itteni vélemények alapján vettem meg egy nagyobbat és dejòl tettem! Nem húzza a hajam, vizesen is könnyen fésülhető. Csak ezt használom hònapok òta, biztosan újraveszem ha tönkremegy.

2020.03.24. 10:06

Nagyon szuper hajkefe, egyáltalán nem húzza és tépi a hajat fésülködéskor. Macerás ugyan tisztítani, de ez semmit nem von le az értékéből.

2020.02.08. 11:08

Zsíros bőr
Pirosság (rozacea)

A legjobb hajkefém, 3 éve teszi szebbé az életemet (és a hajamat). Sokáig olyan hajkefét használtam, aminek csak a gombos végű műanyag sörtéi voltak, aztán egy ismerősöm tanácsára ennek a csak vaddisznósörtés változatát. Mivel az nem fésült át elég alaposan, ezért megvettem ezt a kombinált megoldást. Ezzel kellett volna kezdenem! Harcok nélkül kifésülöm a majdnem derékig érő, sűrű, vékonyszálú, egyenes hajamat. Nem tép, nem húz, nem töri meg a hajam. Sőt, fényesebbnek és egészségesebbnek tűnik, mióta ezt használom. Még kisebb formában is megvettem, hogy legyen egy utazós darabom is belőle.Nem mellesleg nagyon jól kézre áll, kellemesen nehéz. Tényleg jó fésülködni vele.Az egyetlen gondom vele, hogy nehéz tisztítani. Nagyon jól összeszedi a szöszöket és a kihullott szálakat a hajamból, amiket sosem tudok maradéktalanul kiszedni. A csak vaddisznósörte kefét egy sima tupírfésűvel rendben tudtam tartani, de itt megakad a műanyag sörték/fogak gömbölyű végében. Szóval ha van valakinek erre jó tippje, az megoszthatná velem. 😅

2019.10.24. 18:25

Száraz bőr
Vízhiány

Én bolond, nem rég esett le, hogy valószínűleg a hajam állapota attól is függ, milyen hajkefét használok. A sok jó vélemény miatt ezt választottam, vékonyszálú hajam van, könnyen hullik és töredezik. Még csak másfél hónapja használom, úgyhogy olyan nagy különbséget nem veszek észre abban, hogy egészségesebb lenne-e a hajam, annyi biztos hogy nagyobb tartása van, nem olyan lelapult. Nem tépi a hajamat, viszont még mindig úgy érzem eléggé hullik. Egyik barátnőmnek van igazi tangle teezerje, azt nem űbereli számomra, viszont túl drága ahhoz, hogy egy kefére annyit költsek. Ennek is borsos egy kicsit az ára az igaz, nem biztos hogy megérte számomra, de lehet megváltozik majd a véleményem idő múltán. Ennek ellenére 4 csillagot megérdemel.