Ghana Afrikai Fekete Szappan
Ár: | 1200 Ft | Kategória: | Szappanok | |||
Kiszerelés: | 100 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: G, Módosítva: 2013. május 6.
Kiszerelés: | 100 g | |
Lelőhely: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Kategória: | Szappanok | |
Családi recept szerint, a Fair Trade (méltányos kereskedelem) irányelveinek megfelelően készült kézi készítésű szappan. Kiválóan használható az egész testfelületen tisztálkodásra. Jótékony hatásai közé sorolják: a bőr pH-ját stabilizálja, hidratálja. Főbb összetevői a shea vaj , kókusz és platán levélhamu, valamint víz.
Nagyon elégedett vagyok vele. A szaga furcsa, de nem marad a bőrön utána. Nagyon jól tisztít. Nagyon finom pihi-puhi krémes a habzàsa. Sose volt még ilyen szappanom. Szeretem

A bőrömet nagyon kiszárította.A rozaceám is kijött tőle ,èrzèkeny bőrre nem jó szerintem.

Már 3 hónapja használom csak az arcomra és most járok kb a felénél! :)
Nagyon szeretem. Az arcom láthatóan szebb lett. Sok feketeszappant kipróbáltam már de eddig ez a favorit. Ha elfogy biztos újat fogok beszerezni.

Már 3 hónapja használom csak az arcomra és most járok kb a felénél! :)

Kíváncsiságból vettem,semmiféle bőrproblémám nincs,érdekes élmény volt használni,csupán az ára miatt nem veszem újra.

Alapvetően nagyon jó kis cucc, gyönyörően, mégis kímélően tisztítja a bőrt, nagyon nagyon szeret(t)em. Egy negatívuma: egy szappan 2, azaz kettő hétig volt elég :(((( /naponta egyszeri zuhanyzással/ Kéthetente egy picit luxus - nekem - egy ilyen szappan. A termék önmagában 5*, de a leírtak miatt adok 4-est.

Jaaaj, megint egy szuper jó dolog. Aki ismeri az tudja miről beszélek/írok. Mondjuk én csak fürdéshez használom és főleg azokon a területeken ahol a esetleg előtte szőrtelenített a kozmetikus, (bikini vonal, hónalj) mert a gyulladásokat és egyéb dolgokat jól karban lehet tartani vele. Mondjuk arra nagyon oda kell figyelni, hogy milyen az állaga, mert néha nehéz kivenni a hagyományos szappantartóból. Nyáron mikor nyaralni voltunk és persze ezt (is) vittem magammal (mi mást) akkor én a hűtőtáskába tettem a tartójával együtt, mert különben csöpögött volna szerintem a melegben.
Hajmosásra én nem szoktam használni, de biztos arra is jó.

Hajmosásra én nem szoktam használni, de biztos arra is jó.

UP: tegnap újra vettem bioboltban, már rég használtam. Rájöttem hogy nagyon csípem, így elkezdtem újra használni. Nagyon tiszta az érzés a használata után.
Láttam lejjebb hogy valaki írja alig tudja kivenni a szappantartóból úgy elgyurmásodott, hát rá is van írva hogy tilos nedves közegben hagyni használat után, azt hiszem az öblös szappantartók ilyenek :) ezt tényleg hagyni kell szépen kiszáradni használat után.
Bőrön: szárít, szóval utána hidratálni kell. A problémás, pattanásos bőrömre viszont nagyon jó hatással van. Jól tisztít is. Lefekvés előtt tettem egy kevés habot a pattanásokra, reggelre szépen leszárította őket.
Hajon: hát meglepően jó lett a végeredmény. Ahogy telik az idő valószínűleg egyre hálásabb lesz a hajam az új életmódom miatt.
Így használjátok:
1. nedves hajba beledörzsölni (nekem nagyon habzott...)
2. leöblíteni - itt kicsit ijesztő volt nálam, mert az egész hajam egy nagy csomóba ragadt össze
3. alma ecetessel vízzel leöblíteni - 1 dl almaecet, 2 dl vízzel elkeverve, majd a hajra önteni. A savas öblítés a hajszál pikkelyeit lezárja, ezért ezután az öblítés után eltűnt a nagy csomó, selymes lett az egész hajam, a szálak különváltak.
4. balzsamozás - eltűnik az ecetes szag, és mivel nekem vékony szálú száraz hajam van, ez mindig alap a hajmosás végén.
A végeredmény az 1. használat után is szuper lett. Most kezdtem nemrég leválni a szilikonos hajápolásról, és nagyon megéri. Aki meg szeretne szabadulni az SLS-től, SCS-től, PEG-ektől, annak a samponszappanok a tökéletes választás, de ez az afrikai is jót tesz nekem.
Az almaecetes öblítés nagyon fontos itt, azt ne hagyjátok ki. ;)

Így használjátok:
1. nedves hajba beledörzsölni (nekem nagyon habzott...)
Az almaecetes öblítés nagyon fontos itt, azt ne hagyjátok ki. ;)

Túlérzékeny bőr, zsírosodó haj... Igen MEGOLDÁST JELENT, sószappan tömbbel együtt használom samponnak, utána hajkondicionálót, nincs jobb!

Sajnos le kell húznom ezt a terméket. Nagyon érzékeny a bőröm és ettől a szappantól nagyon csúnya lett. Az állaga meg borzalmas az enyémnek: alig jön ki a szappantartóbol (fele benne maradt) mert olyan lágy és úgy gyúrható mint egy gyúrma, valamint vannak benne elég nagy szilárd darabkák amik konkrétan felszántották az arcomat.

uhhhh, azta hétszentségéses mindenségit az összes angyalokat és szenteket, kinek kinek a saját vallása szerint,
Sokkot kaptam.

Sokkot kaptam.