Infiniti Plus Mikrotűs Mátrix RF Ránctalanítás
Ár: | 100 000 Ft | Kategória: | Esztétikai-bőrgyógyászati kezelések | |||
Kiszerelés: | 1 alkalom | Bőrtípus: | Normál, Kombinált, Zsíros | |||
Lelőhely: | Esztétikai bőrgyógyászat | Bőrprobléma: | Bőröregedés |
A krémet feltöltötte: KezdoManias, Módosítva: 2020. március 10.
Ár: | 100 000 Ft | |
Kiszerelés: | 1 alkalom | |
Lelőhely: | Esztétikai bőrgyógyászat | |
Kategória: | Esztétikai-bőrgyógyászati kezelések | |
Bőrtípus: | Normál, Kombinált, Zsíros | |
Bőrprobléma: | Bőröregedés |
A Vivace, Scarlet RF, Infini eljárásokkal megegyező eljárás, vákumm-al és LED-el továbbfejlesztve és erősebb energiával. Nincs felépülési idő, csak enyhe bőrpír. A kezelés hatása hónapok alatt alakul ki és évekig tartós marad. A kezelést követően azonnal visszatérhet a mindennapi tevékenységéhez, az érzéstelenítés miatt a kezelés csak minimális kellemetlenséggel jár. A teljes kezelést és konzultációt szakértő orvos végzi.
- Látványosan jobb, feszesebb bőrtextúra
- Ráncok csökkenése
- Erősebb, tömörebb bőr
- Kisebb pórusok, kevesebb gyulladás
- Feszesebb szemhéj, toka
Sajnos az évek óta tartó kialvatlanság és a soha véget nem érő pubertás meghozta az eredményét, és ezen a jó kozmetikumok is csak korlátozottan segítenek. Néhány éve már kipróbáltam a Vivace kezelést, amit nagyon hasznosnak találtam - persze nem plasztikai sebészet, de mindenképp több, mint amit otthon és kozmetikusnál elérhetünk. Az Infiniti Plus talán annyiban különbözik a Vivace-tól, hogy egyben vákummal is dolgozik - állítólag így pontosabban jutnak a bőrbe a tűk. A Vivace-nél anno választhattam végig szigetelt és nem szigetelt tű között annak függvényében, hogy ránctalanító vagy inkább akné kezelő megoldást szerenték. Akkor vegyesen kértem. Itt, a Infiniti Plus-nál ilyet nem ajánlottak fel. A Vivace előtt volt mikrodermabrázió, itt azt mondták, szigorúan ellenjavallt. A kezelés menete egyébként hasonló volt: alapos tisztítás, fél óra érzéstelenítő krém fólia alatt, majd kezelés. A fóliát területenként emelték fel és törölték le az érzéstelenítót, így az épp nem kezelt területeken nem csökkent az érzéstelenítő hatása.
A Vivace-nél nem használtak semmilyen szérumot, itt viszont mindjét alkalommal, amikor voltam, vittek be egyben hatóanyagot is. A doktorő nagyon alapos és kedves volt, minden területen 3-4 alkalommal ment végig a kezelőfejjel. Valószínűleg amiatt, hogy itt többször végigmentek a kezelőfejjel, pirosabb voltam utána, viszont az arcom nem lett "pontrácsos", minta Vivace-nél. Lehet, hogy még vékonyabbak a tűk? Nem néztem utána. Kellemesnek persze nem mondható, de kibírható nagyobb dráma nélkül.
Sajnos ez is egy költségesebb kezelés, és legjobb 3 alkalmas kúrát csinálni, de már egy is látványos hatást hozhat mind bőrtónus, mind pattanások ügyében. Olyan, mintha az ember kipihentebb lenne. Bár nyáron csak óvatosan, erős fényvédelemmel javasolt, most a karanténidőszak végével nagyon jó kis akcióban hozzá lehet jutni. Mindenképpen ajánlom.