Egyéb

Ár:   1500 Ft   Kategória:   Pakolások, Hámlasztók
Kiszerelés:   25 ml   Bőrtípus:   Száraz
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   Vízhiány

A krémet feltöltötte: KozmaNikolett2001, Módosítva: 2021. május 5.

Kiszerelés:   25 ml
Lelőhely:   online
Kategória:   Pakolások, Hámlasztók
Bőrtípus:   Száraz
Bőrprobléma:   Vízhiány

• mélyrehatóan hidratálja és intenzíven táplálja az arcbőrt
  • selymesen lágy tapintású arcbőrt hagy maga után
  • helyreállítja az arcbőr rugalmasságát és komfortérzetét

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

bibi24

KozmaNikolett2001

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2021. április 26.

Nagyon megkedveltem az utóbbi időben a szövet maszkok használatát. Kellemes komfort érzetet ad az arcomnak a használata. Nagyon bohókás mintákkal látták el ennek a márkának a maszkjait ami kimondottan tetszik, de teljes mértékben nélkülözhető tulajdonság. Az illata nagyon fincsi, nem tolakodó használat közben. Ezeket a maszkokat mindig úgy szoktam felhelyezni, hogy az orra és a homloka között szétvágom és így nem zavaró a szememnél, hogy bele lógna.(Hátha adtam ezzel valakinek egy kis plussz tippet. :) ) Összességében feltöltötte az arcbőröm és kellemes puha érzést adott másnap reggelre. (lefekvés előtt szoktam használni ezeket) 5*-os termék nálam.
Notinoról rendeltem.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2021. április 26.

Notinoról rendeltem.