Mauli Rituals Supreme Bőr- és Arcszérum
Ár: | 25 000 Ft | Kategória: | Szérumok, Kezelések | |||
Kiszerelés: | 30 ml | Bőrtípus: | Kombinált | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | Bőröregedés |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: ftbnny, Módosítva: 2020. február 4.
Ár: | 25 000 Ft | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Szérumok, Kezelések | |
Bőrtípus: | Kombinált | |
Bőrprobléma: | Bőröregedés |
16 különböző, a bőrt tápláló és gazdag növényi hatóanyag kifinomult keveréke a bőr kollagéntartalmának javítására és újraaktiválására, hogy arcszíne bársonyosan puha és élettel teli lehessen. Gazdag, mélyen hidratáló, finom növényi összetevők gazdag elegye, sejtregeneráló damaszkuszi rózsa és rózsa absolute, élénkítő lime és édes vérnarancs, lágyító jázmin sambac és champaca, nyugtató mysore szantálfa és himalájai cédrusfa keverékével, mely tökéletesen kiegészíti a fiatalító hatású moringa, a szövetmegújító argán és feketekömény, a tisztító hatású görögdinnyemag és a ragyogást varázsoló körömvirág hatását.
Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil
eo
Moringa Oleifera Seed Oil
Argania Spinosa (Argan) Oil
Citrullus Vulgaris (Watermelon) Seed Oil
Nigella Sativa (Black Cumin) Seed Oil
eo I i
Calendula Officinalis (Pot Marigold)
Cedrus Deodara (Cedarwood)
Pogostemon Cablin (Patchouli)
Santalum Album (Sandalwood) Extract
Pelargonium Graveolens (Geranium)
Citrus Aurantifolia
Rosa Damascena (Rose)
Michelia Champaca (Champaca) Oil
Citrus Sinensis (Sweet Orange)
Jasminum Sambac Flower Extract
i
Rosa Damascena (Rose)
Lehet, hogy nagyon elfogult vagyok, de imádok mindent a márkától. Ha csak “placebónak” is, de érdemes megvenni ezt a terméket, mert annyira relaxáló, annyira fenséges az illata, az állaga, a csomagolása, hogy már attól kisimulok a nap végén, hogy a kezembe veszem az üveget és megszagolom. Ezeket a termékeket nem lehet csak úgy “kutyafuttában” magadra kenni. Az egész Mauli Rituals arra inspirál, hogy lassulj le és törődj magaddal.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Emolliensek: Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Nigella Sativa (Black Cumin) Seed OilIllatanyagok: Nigella Sativa (Black Cumin) Seed Oil, Jasminum Sambac Flower Extract
Édes mandula olaj, amelyet bőrpuhító, emollient anyagként használnak a kozmetikumokban. A mandulaolaj könnyen a bőrbe szívódó, finom textúrájú olaj, amely puha és selymesen finom érzetet hagy maga után a bőrön. A mandula olaj tápláló és védő olaj, mely ideális az irritált és kiszáradt bőr regenerálására.
Jázmin virág kivonat. A CosIng hivatalos besorolása szerint a jázmin maszkoló (kellemetlen íz és illat semlegesítése) összetevő, illatanyag. A Himalaya Herbals honlap szerint viszont a jázmin tisztítja és felfrissíti a bőrt.