MediPro MP-FCT Újratölthető Utazó Arcmasszírozó és -Tisztító Készülék
Ár: | 2990 Ft | Kategória: | Szépítő elektronikai eszközök | |||
Kiszerelés: | Bőrtípus: | Minden | ||||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Dancyy, Módosítva: 2018. december 17.
Kiszerelés: | ||
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Szépítő elektronikai eszközök | |
- Puha szilikon masszírozópontok
- Gyengéd az összes bőrtípushoz
- Vízálló
- Hatékonyabban tisztít, mint a kézi arcmosás
- Újratölthető, kb. 1 óra a teljes
- Beépített feltöltés időzítő: A pulzálás 20 másodpercenként szünetel
- Alkalmanként maximum 3 percig tartó tisztítás javasolt
- USB kábellel, tokkal és kézikönyvvel

Megleptem magam vele karácsonyra. Foreot szerettem volna, de próbaként inkább ezt szereztem be. Ha mégse jönne be ne tizenezreket bukjak. A Tescoba is fellelhető 4000 ft ért. Végül is online pk.-val ugyan ennyi lenne. Ez egy főnyeremény! Gyönyörűen leszed mindent. A miteszereim csökkentek. Ha a krémet maszírozom be vele sokkal élettel telibb az arcom, ruganyosabb. Egy töltéssel kibìr egy hónapot is. És ez a "arcmaszírozás" (rezeg) csak hab a tortán. Imádom!

CSODA! :) Ezért az árért verhetetlen - pontosan olyan mint egy tökéletes FOREO Dupe! ;)

Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Pattanások (acne)