Ezt a terméket már nem gyártják!

Miss Sixty Flower Power
Ár: | 2500 Ft | Kategória: | Parfümök | |||
Kiszerelés: | 15 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
Vedd meg online a Akciosillat.hu-n 4 700 Ft-ért | megnézem |
A krémet feltöltötte: bettica69, Módosítva: 2015. november 6.
Kiszerelés: | 15 ml | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Parfümök | |
Illatcsalád: virágos-gyümölcsös
VÁSÁROLD MEG
Időutazás ez a gumicukor illat. Nem is gondoltam volna, hogy még kapható. Nem a legminőségibb kis cucc ez. Egynek jó lesz, ha másnak nem, nosztalgiának.

Itt cseréltem egy igazán kedves Krémmániással. Nagyon kellemes, virágos illat, az üvege nagyon kis cuki. De sajnos nekem nem igazán jött be ez az illat 😢 ha valakit esetleg érdekelne, keressen bátran 😉

A mai napig az orromban érzem az illatát és ilyenkor mindig elmosolyodok... első fizujaim egyikéből vettem, nekem annak a korszaknak ez az illata... vidámság, gondtalanság, enyém a világ :D

Az első parfümöm volt. Nagyon szerettem az illatát és tartós is volt.

Az első parfümöm volt. Nagyon szerettem az illatát és tartós is volt.

Elhasználtam egy 15 ml-et akkoriban sokat repültem, ő jött velem, mert kis kiszerelés volt és felvihettem a gépre. Aztán belelkesedtem és vettem egy 30 ml-est, de sajna már nem az illatom. Szép volt jó volt, de elmúlt. Ettől még fini gyümölcsös illat (legalábbis rajtam) csak már nem tudok azonosulni vele. És nem is a legtartósabb.

20as éveim elején használtam,csodás kis illat, nagyon szerettem,sokan is dícsérték. Fiatal nőknek telitalálat.

hűha, ezt is mennyire imádtam! olyan kellemes, nőies, főleg, hogy akkoriban próbálgattam nővé válni (4 éve) kénemééééég!

Iszonyat gyorsan ráuntam és azt hiszem nem is volt túl tartós. Ez már tök szubjektív, de bennem, valami furcsa rossz érzést is kelt már az illata. Hát most már mindegy, úgyse gyártják. Pontot nem vonok le, mert a minőségével nincs gond, ha jól emlékszem EDT volt.

Nem szeretem túlzottan virágos illatokat. Viszont ez az a parfüm amiért odáig vagyok. természetesen sehol sem kapható már. Pedig biztosan megvenném újra és újra. Imádom.
Volt már jó pár drága parfümöm, de egyik sem tetszett még ennyire mint ez.
Én akciósan vettem 2000Ft-ért és sajnálom, hogy nem több üveget.
Remélem egyszer még kapható lesz.
Nálam 5-ös skálán 10-es

Volt már jó pár drága parfümöm, de egyik sem tetszett még ennyire mint ez.
Én akciósan vettem 2000Ft-ért és sajnálom, hogy nem több üveget.
Remélem egyszer még kapható lesz.
Nálam 5-ös skálán 10-es