Natural Product Fürdőkristály Levendula Illattal
Ár: | 399 Ft | Kategória: | Fürdőtermékek | |||
Kiszerelés: | 500 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | DM | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: snowdragon, Módosítva: 2018. december 18.
Kiszerelés: | 500 g | |
Lelőhely: | DM | |
Kategória: | Fürdőtermékek | |
Stresszoldó és nyugtató hatású relaxáló fürdősó, mely ellazítja a merev izmokat. Fárasztó nap utáni forró fürdőhöz ideális. Gyulladáscsökkentő hatása mellett enyhíti az ízületi panaszokat. A levendula olaj nyugtató hatása és kellemes illata átsegít a problémás, hosszú napokon.
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Valóban kellemes levendula illata van, beleszórva a vízbe kis átlátszó a kristály, ez a fajta a vizet sem festi meg. Én kb.két evőkanálnyit szórtam a vízbe, nagyon jó érzés volt így fürdeni.

Nagyon kellemes illata van, kedvező ára, sokáig eltart, és nagyon ellazít, megnyugtat a kádban az illata.

Egy csillagot levonok, és kénytelen vagyok lefokozni lábfürdőnek, mert másnapra - gondolom, az erős illatanyag miatt - övön aluli problémákat okozott. Az ilyesmire érzékeny sorstársaimnak nem ajánlom fürdéshez.
Igaz, még csak egyszer használtam, de csak csak jókat mondhatok róla. A doboza 2-3 evőkanálnyi mennyiséget ír egy fürdéshez, így miután már volt valamennyi víz a kádban, kb. 2 kanálnyit szórtam bele és engedtem tovább a vizet. Ahogy elkezdett feloldódni, máris éreztem a levendula illatát, és a maradék kb. 1 kanálnyi is gyorsan eltűnt a vízben. Miután kiszálltam, tényleg éreztem a nyugtató és a lazító hatását. Olcsó, nagy mennyiség, ráadásul sokáig eláll, úgyhogy csak ajánlani tudom.

Nagyon sokáig használtam és imádtam, elég intenzív illata van kis mennyiségnek is. A mentolos változata is jó. Mostmár sima tengeri sót és illóolajat használok.

kellemes illata van, relaxáló élmény a kádban, bár kicsit lassan oldódik. nem marad nyomsa sem miután leengedem a vizet és sok használatra elég