Egyéb

Ár:   3560 Ft   Kategória:   Hajápolók
Kiszerelés:   125 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: gedit60, Módosítva: 2012. június 28.

Kiszerelés:   125 ml
Lelőhely:   Hiányzik. Feltöltöm
Kategória:   Hajápolók

Visszaadja az ősz haj eredeti színét, belülről, a festékekkel ellentétben. Festett hajra is használható.

Tiria

Samantha

2020. szeptember 14.

Alpha reductase-t enzimet tartalmaz, ami a tesztoszteron és a DHT hormon szintézisében vesz részt. Ezek a hormonok felelősek az un.androgén alopecia nevű hormonális eredetű hajhullásért, magyarul a férfias típusú hajvesztésért.
Akinek volt már hormonális hajhullása, lehetőleg ne használja.
Szerintem nem nem ér ennyit az egész.
Az egészségre káros.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2020. szeptember 14.

Akinek volt már hormonális hajhullása, lehetőleg ne használja.
Szerintem nem nem ér ennyit az egész.
Az egészségre káros.

Ariella

2019. február 15.

Amikor elkezdtem őszülni én is használtam, aztán nem voltam elég kitartó és inkább hajat festettem. Pacsmagolós volt, ezért nem szerettem.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2019. február 15.

zeany

Bőrtípus:  -
2017. július 26.

Több hónapos (eleinte napi, majd kétnapi) használat után kijelenthetem, hogy ez egy jó nagy parasztvakítás. Semmit nem használ, nem lettem újra barna sehol, csak az arcomon, ahova odacsöppent, mivel szörnyű az adagolója. Ahhoz meg kicsit drága, hogy bármennyire is vigyázok, a fele rendszeresen pocsékba megy. Nem veszem többet.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2017. július 26.

barnahaj

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2016. július 26.

Én eddig elégedett voltam a Reparex hajtonikkal, de mivel több hajápolóval nem lehet együtt alkalmazni, szeretnék felhagyni a használatával. Az lenne a kérdésem azokhoz, akik festik a hajukat a Reparex mellett - és még nem zöldek - hogy mely hajfestékekkel lehet együtt alkalmazni?? Interneten próbáltam keresgélni, de a legtöbb hajfesték az oxidáció elvén működik sajnos...
Előre is köszönöm a válaszokat! :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. július 26.

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

EvaB

2015. november 23.

Röviden. Senkinek nem ajánlom. zöld lettem, nem jön le, nem fogja be semmi...
Javaslom mindenkinek, akinek zöld lett a haja, jelentse be itt! - én megteszem!
súlyos nemkívánatos hatás bejelentése: http://www.oeti.hu/?m1id=4&m2id=257
ozmetikai termék okozta súlyos nemkívánatos hatás bejelentése

E-mail: kozmetika.snh@oeti.antsz.hu
A kozmetikai termékekről szóló, az Európai Parlament és Tanács 1223/2009/EK rendelete a kozmetikai termékek esetén előírja a súlyos nemkívánatos hatások bejelentését.
Kozmetikai terméknek minősül: minden olyan anyag vagy keverék, amely azt a célt szolgálja, hogy az emberi test különböző külső részeivel (hámréteg, haj és testszőrzet, körmök, ajkak és külső nemi szervek) vagy a fogakkal és a szájüreg nyálkahártyájával érintkezésbe kerüljön, kizárólag vagy elsősorban azok tisztítása, illatosítása, kinézetük megváltoztatása, védelme, megfelelő állapotban tartása céljából, vagy a testszag megszüntetése érdekében
A forgalmazott kozmetikai termékeknek biztonságosaknak kell lenniük az emberi egészségre, amennyiben rendeltetésszerűen, vagy ésszerűen, előrelátható feltételek mellett használják. Néhány esetben azonban a kozmetikai készítmény használata egészségügyi problémákhoz vezethet ( allergia, bőr, szem, nyálkahártya károsodás stb.).
A „súlyos nemkívánatos hatás”: olyan nemkívánatos hatás, amely időszakos vagy állandó funkcionális fogyatékossághoz, rokkantsághoz, kórházi kezeléshez, veleszületett rendellenességekhez, közvetlen életveszélyhez vagy halálhoz vezet.
A fogyasztóknak, és az egészségügyi szakembereknek is lehetőségük van a súlyos nemkívánatos hatás bejelentésére a „C” formanyomtatvány segítségével.
Az OÉTI a bejelentett súlyos nemkívánatos hatásokról jelentést tesz a tagállam illetékes hatóságának az ügy kivizsgálása céljából.
A súlyos nemkívánatos hatás bejelentőlapját kérjük a kozmetika.snh@oeti.antsz.hu címre megküldeni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2015. november 23.

Röviden. Senkinek nem ajánlom. zöld lettem, nem jön le, nem fogja be semmi...
Javaslom mindenkinek, akinek zöld lett a haja, jelentse be itt! - én megteszem!
súlyos nemkívánatos hatás bejelentése: http://www.oeti.hu/?m1id=4&m2id=257
ozmetikai termék okozta súlyos nemkívánatos hatás bejelentése

E-mail: kozmetika.snh@oeti.antsz.hu

maa

2015. szeptember 15.

Ugyanazzal a problémával küzdök a mai naptól kezdve. Hajam zöld, nem tudom mit tegyek.
Nem ajánlom a reparex használatát. Nekem barna a hajam, de most már inkább zöld.
Nagyon szomorú. Egy csillagot sem érdemel.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2015. szeptember 15.

Nagyon szomorú. Egy csillagot sem érdemel.

krisztina84

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2015. augusztus 5.

Szeretném megkérdezni aktak-tól,hogy kipróbálta e a C-vitaminos pakolást? Ugyanezzel a gonddal küszködök. Az én hajam nem is volt festve,és mégis zöld lett.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. augusztus 5.

kn880902

Bőrtípus:  -
2014. október 23.

Megadom az 5 csillagot, bár még csak 1 hónapja használom. Röviden 26 éves vagyok és 8 éve őszülök.... mostanra már nagyon. Eljutottam a minimum 2 hetente esedékes hajfestéshez. Ez nem egészséges egyáltalán, és nincs türelmem, gyorsan nő a hajam és 2 hét után is már látszik és ronda. Nagyon dús a hajam és nagy százalékban ősz és göndör és alapjában véve elég száraz is, amikor megvettem az eladó hölgy javasolta is, hogy rögtön kettőt vegyek meg legyek türelmes. Egyet vettem és már látszik az eredmény, persze remélem ez még nem a max, mert ahol rendesen fel tudom vinni (részekre bontva csinálom főleg a választéknál) ott már érdekes módon vöröses az ősz hajam. Eredetileg sötét barna volt, nekem valamilyen oknál fogva kifejezetten vörösesre állítja vissza, de egyáltalán nem bánom nem érdekel ne legyen fehér. Most nem festettem egy hónapja ilyenkor már brutális virító lenövésem szokott lenni, most is látszik h ezek világosabbak, de nem fehérek. Első hónapban naponta illene használni, nálam ez nem mindig jött össze, de egyértelmű, hogy valahogy hat. Majd kíváncsi leszek, hogy mondjuk egy hónap múlva ezek a szálak sötétednek vagy egyáltalán milyen irányba változnak. Egyébként a mosás tényleg nem befolyásolja, tehát nem olyan, mint a festék, hogy mosással lejön. Ég és föld különbség van az állandó festegetés meg a 3 perc alatt bepancsolom a fejbőröm műveletek között.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2014. október 23.

lameridiana

Korcsoport: >54
2014. augusztus 31.

Én ahogy már korábban írtam, 2012 óta használom, nekem tökéletesen bevált, pedig festve volt a hajam (nem réz-, vagy egyéb fémtartalmú festékkel, azt megnéztem). Időnként most is festem, mert nem annyira tetszik az eredeti hajszínem, de semmi gond vele. Ha betartjuk a tanácsokat, tökéletesen működik, nagyon nagy segítség. Egyébként nagyon sokfajta hajápolótól, hajfestéktől lehet zöldes az ember haja, ha után olvasol a neten, egyáltalán nem biztos, hogy a reparex okozta. Elég gyakori probléma.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: >54 |  Dátum: 2014. augusztus 31.

édus1980

2014. július 15.

Sziasztok! AKINEK BÁRMI KÖZE VOLT VALAHA FODRÁSZHOZ ÉS/VAGY PROF. HAJFESTÉKHEZ NE HASZNÁLJA EZT A TERMÉKET! nahh ezt kellene kiírni a tisztelt cégnek az oldalára a sok kamu helyett!
Fodrász által festett hajamra használtam 3 hónappal a hajfestés után, mivel az útmutatóban az áll hogy EGYÜTT nem szabad használni.
A hajam csodás vörösesbarna színben pompázott reparex mellett további 1 hónapig, majd ahogy csökkentettem a használatát egy hétre szürkés zöldes színre váltott a reparexes rész. Nem a festett!
Többszöri levélváltásra egy reparex-es hölgyeménnyel azt a választ kaptam hogy bármilyen boltival fessem be a hajam, hátha eltakarja, ill. mossam domestos-szal hátha lekoptatja.
Három hét és 8 hajmosás eltelt a reparex használata óta, ma befestettem a hölgy által ajánlott márka habos változatával és virít a zöld hajam! nem a festéknél! a kb 5 cm csak reparex-es rész, foltokban, mivel számomra lehetetlen feladat " csak a tőhöz, a hajfesték elkerülésével" felvinni egy folyadékot. De lényegtelen is a festék, hiszen a reparex-es rész a zöld, a festék egyáltalán nem fogja be, viszont egyre zöldem! Kártérítésre, regenerálásra esélyem sincs :( itt vagyok zöld hajjal.
Legalább lenőtt annak aki így járt?
Én nem tudom, hogy hogy festi valaki e mellett a haját, de ha ez a szer csak xy hajfestékkel, és samponnal működik akkor ne árulják addig, amíg nem adnak hozzá speckó terméket! Vagy legalább figyelmeztessék a vásárlót időben és ne csak rébuszokba beszéljenek, hogy " vigyázni kell melyik ", konkrét márka nélkül. Konkrét kérdésemre sem tudtak erre konkrét választ írni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. július 15.

Legalább lenőtt annak aki így járt?

Antioxidánsok: Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract
Hidratálók: Glycerin, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil
Vitaminok: Biotin, Panthotenic Acid

Glycerin h 0 0

H-vitamin vagy B7-vitamin. A szervezetünk a biotint felhasználja a sejtnövekedéshez, a zsírsavak termeléséhez, a zsírok és aminosavak anyagcseréjéhez (lebontásához és építéséhez). Szájon át bevéve ajánlott a haj és a köröm erősítésére. A bőrbe vagy a hajba azonban nem szívódik be, és helyileg használva nincs a bőrre gyakorolt ismert hatása. Részletes infó itt.

ricinus babjából nyert olaj, amely a bőr számára hasznos zsírsavakban gazdag. A kozmetikumokban általában bőrpuhító (emolliens) anyagként használják, illetve egyedülálló tulajdonsága, hogy filmréteget képez a bőrön, amely miatt vízmegkötő tulajdonságokkal is rendelkezik. Enyhén ragadós érzetet hagyhat maga után a bőrön. A hajra is jó hatással van - e szerint a kutatás szerint jól hidratálja a hajat, táplálja a szőrtüszőt, az olajban található ricin és ricinolsav védi a fejbőrt és a hajszálakat a gombás és mikrobiális fertőzésektől, illetve androgén alopécia esetén a ricinolsav tartalma révén gátolja a prosztaglandin D2-szintázt (PGD2) és bizonyos fokú hatással van a hajnövekedésre (forrás).

Rozmaring kivonat. Paula Begoun szerint bár anitoxidáns hatása van a bőrre, a benne lévő aroma komponensek irritáló hatással lehetnek a bőrre, bár jóval kevésbbé kockázatos ilyen téren, mint mondjuk a rozmaringolaj, sőt - bizonyos kutatások kimutatták, hogy a rozmaring egyik komponense nyugtató hatással van a bőrre, vagyis hasznos lehet számos gyakori bőrkiütés enyhítésére. A CosIng frissítő, tonizáló összetevőnek kategorizálja.

Tengeri só. A CosIng a tengeri só kivonatot bőrjavító (skin conditioning) anyagként osztályozza. Nem oldott, szemcsés formában radírozó anyagként is használt.