Esztétikai-bőrgyógyászati kezelések

Hozzáadva 2015.12.02.by

kissbarbara1990

30 000 - 150 000 Ft-tól

2022.07.16. 09:42

Szemöldök tetováláson voltam Murguly Erikánál még tavasszal és nagyon elégedett vagyok.Szálas -púderes hybridet választottam az illett legjobban a meglévő szemöldökömhöz aminek szép formája van csak felül hiányos volt kissé ezt ceruzáztam évek óta minden reggel.A szalon nagyon szép, tágas, tiszta és csendes, Erika pedig kedves és barátságos, minden kérdésre válaszol és nagyon rugalmas volt a korrekció időpontját tekintve is.A művelet: színt választottunk, többet is felrajzolt, hogy tudjak dönteni, melyik áll jobban végül egy nagyon szép csokibarnát választottunk. Csinált allergia tesztet is , szerencsére nem pirosodtam , nem viszkettem. Érzéstelenítő krémet kaptam, maga a művelet olyan volt mintha erősen vakargatná a szemöldökömet , a sokadik áthúzás azért már eléggé fájt, de tartottunk szünetet és folyamatosan kente az érzéstelenítőt.A kész munka úgy nézett ki mintha filccel húztam volna ki erősen a szemöldököm, de vállalható volt így is. Víz nem érhette 5 napig és napi 1x kennem kellett , kis tégelyben kaptam utókezelő krémet. Nekem az első arcmosás alkalmával a 6. napon egyben esett le a var, alatta halvány volt a rajzolat , később erősödött a szín.A korrekció sokkal rövidebb ideig tartott és nem lett utána olyan vastag seb mint elsőre, ezt már összesen csak 1x volt szabad kennem, szintén 5 napig nem érhette víz.Az eredmény teljesen természetes, senki meg nem mondja, hogy tetoválva van, nagyon szeretem, hogy reggel felkelek és van arcom :) Bátran ajánlom Erikát mindenkinek, ősszel megyek szemhéjtetoválásra hozzá, vékony tusvonalat szeretnék.

2021.12.13. 08:32

Én tegnap csinálta Murguly Erika a szemöldök és szemhéjamat. Sajnos több éve vacilláltam már, de életem egyik legjobb döntése volt, hogy megcsináltattam. Untam már a reggeli festegetés, én sosem tudtam egyformákra festeni, csak épp ahogy sikerült. Kész tetoválás kicsit sötétebb volt, de nekem úgy is tetszett. 1 hónappal később mentem a korrekcióra, ami már rövidebb ideig tartott. nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, nem bántam meg. Páromnak fel sem tűnik, hogy tetováltattam, annyira természetes lett. Utólag már bánom, hogy sokat vártam!

2021.12.06. 10:43

Az én szemöldököm szőkés színű, ezért mindig is kellett festegetni vagy ceruzázni. A cérnaszemöldök hulláma engem is elérve tinikorban nekem is csak egy vonal díszelgett az amúgy dúsabb szemöldököm helyén. Ezt a későbbiekben sikerült valamennyire vissza növeszteni de sajnos az eredmény nem épp rózsás lett ugyanis felemás lett.- értsd az egyik feljebb, a másik lejjebb lévő vonalban vastagodott vissza- Évekig festegettem, rajzoltam, hogy ellensúlyozzam a dolgot(több kevesebb sikerrel). Gondoltam többször is a tetoválásra, de sosem volt pénztárcabarát az ára, meg mi van ha rosszabb lesz mint volt? Aztán egy nap a férjem megunta a folyamatos kérdéseket: egyforma? jó lesz így? és közölte, hogy válasszak szakit ő elvisz, fizeti is de ez nem mehet tovább. Utána olvastam a témának mi lesz, hogy lesz, hogyan kell lennie. Választottam szakit. Olyat akinek láttam több munkáját, jártam már a szalonjában, bizalmat szavaztam neki. Elérkezett a várva várt nap, én következem :) .Megbeszéltük, felrajzolta, színt választottunk, technikát. Elkészült. Na nekem semmi sem úgy zajlott ahogy kellett volna, ugyanis 2 hét után konkrét el is tűnt minden a szemöldökömről. Korrekcióra visszamentem és hát amikor a szaki is meglepődik, hogy hová lett a szemöldököm...(majd fel robbantam az idegtől egyébként...) Újraütötte az egészet. Kérdeztem nem e az a probléma hogy túl világos a szín, azt a választ kaptam hogy nem. Túlságosan vérzik? -elég érzékeny a bőröm- Nem. Hazakullogtam, a második kör igazán fájt. Aztán újabb korrekciós időpont itt legalább már valami mintha történt volna 1-2 folt volt benne csak hiányos. Korrekció. Tehát itt már harmadjára futottunk neki a dolognak, ez legalább nem fájt annyira. Szép volt a szemöldököm kb 1 hónapig, amíg színe volt , aztán elkezdett fakulni - a választott mogyoró szín az ilyen sárgás barnás valami lett- . Most legalább egyforma a szemöldököm de iszonyat halvány, de legalább könnyebb festegetni, ceruzázni. Szóval maga a tetoválás az gyönyörű tud lenni, csodákat tesz az arccal, de én úgy elkeseredtem, hogy csak a képeket nézegetem különböző oldalakon, hogy mindenkinek milyen szép... Idő kell, hogy újra rászánjam magam (és az összeget, mert ez kb kidobott pénz volt, ennyi erővel az utcán is szétszórhattam volna) Úgyhogy tényleg jól gondolja meg mindenki hol, kivel csináltatja. Ettől függetlenül én 5*ra értékelem az eljárást, de szerettem volna kiírni magamból bánatom.

Utoljára szerkesztve: 2021.07.28. 09:22 - 2021.07.28. 09:19

Ritka és színtelen volt a szemöldököm, a szám is vékony, pengeszáj és ahogy öregszem (45), egyre rosszabb a helyzet, ráadásul sminkelés tekintetében is béna vagyok (ez az á, hagyjuk kategória). Évek óta nézegettem a tetoválásokat és ábrándoztam, követtem mindenféle oldalt, elolvastam mindent a-tól z-ig, de nem mertem belevágni, mert féltem, hogy elrontja a kozmetikus és akkor mi lesz velem? Amikor rászántam magam, Molnár Anikót választottam és jó választás volt. Először a szemöldököt csináltuk meg. A tetoválás maga fáj, de kibírható. Utána a gyógyulási folyamat a gáz, egy hétig tart, ahogy a pörkök válnak le, hát nem szép látvány, de ez van. Miután készen lett, majdnem elsírtam magam, de azért, mert annyira pozitív változást hozott, hogy lett szemöldököm, karaktert adott az arcomnak, komolyan megszépített. A sikertől belelkesedve megcsináltuk a számat is, a fájdalom itt sokkal erősebben jelentkezett a tetováláskor és utána akkora lett a szám, hogy Geronazzo Máriáé a fasorban nem volt hozzám képest. Arra fixen rájöttem, hogy töltetni tuti nem fogok. :) Nem csak maga a tetoválás fájt, de néhány napig a szám is, be volt duzzadva és feszült, néhány napig praktikusabbnak éreztem szívószállal inni, illetve fapofával nézni (nem mosolyogni), amíg gyógyult a szám. De megérte. A vékony számat kicsit korrigálta is, így lett formája is, nem csak színe. Szemhéjtetoválást is csináltatnék, de ahhoz viszont tényleg puding vagyok (még).Lényeg a lényeg, azóta szeretek tükörbe nézni, nem kell sminkelni (amit amúgy sem tudok) és rengeteg bókot is kapok, nagyot lökött rajtam önbizalmilag. Ha valaki még bizonytalan és ezt olvassa, azt üzenem, menj és csináltasd meg, megéri!

2020.09.27. 07:42

Szívesen megosztom a tapasztalatomat. Több éve fontolgattam már és 2020 június végén csináltattam meg a szemöldök tetoválásom Murguly Erikánál maximális figyelmet kaptam, itt valóban a vendég számít, szálazott-púderes kombinált technikával készült szemöldököm, nagyon természetes, hihetetlen, hogy az ismerőseim észre se vették, hogy ez tetoválás. Maximálisan elégedett vagyok, sokkal jobb lett, mint gondoltam.

2020.09.17. 08:33

Pécsen a Beauty Boxban készítették el a szemöldöktetoválásom, életem egyik legjobb döntése volt. Már vagy egy éve filóztam, hogy legyen vagy ne legyen, de rávettem magam és rászántam a pénzt is. Nem értem, hogy tudtam eddig nélküle élni, reggel megspórolok vagy 15-20 percet, amennyit szórakoztam mindig a szemöldökömmel.

Piactér

Több mutatása