Suncoat Plant Based Körömlakkeltávolító
Ár: | 5600 Ft | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | 150 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: Dyana91, Módosítva: 2021. március 25.
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
Ez a Suncoat növényi körömlakkeltávolító fermentáció által nyert kukoricát és E-vitamint tartalmaz. Olajos állagú, nem szárítja ki és nem színezi el a körmöket.
Ez a körömlakkeltávolító a vízalapú és a hagyományos körömlakok esetében is kiváló. Aceton mentes, biológiailaig lebontható és vegán.
Még egy évvel ezelőtt vettem meg körömlakkjával együtt, de azóta is csak a fél tubus fogyott el.
Terhes voltam és olyan körömszínező alternatívát kerestem, ami biztonságosan használható, így erre esett a választásom.
Úgy érzem ez egy nagy pénzkidobás volt.
Adagolója praktikus, rá kell helyezni egy vattakorongot és lenyomni, ezután automatikusan rákerül a folyadék. Illata pozitív, egyáltalán nem kellemetlen, csak a hatása semmilyen. Olyan, kintha tiszta vízzel törölgetném át a körmeim, a körömlakkot alig oldja. Erős dörzsölgetések árán sikerül megszabadulnom a körömlakktól, utána olajos réteg marad a körmökön. Szárítani legalább nem szárít.
Az biztos, hogy nem veszem meg újra!

Úgy érzem ez egy nagy pénzkidobás volt.
Az biztos, hogy nem veszem meg újra!

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Illatanyagok: D-LimoneneÖsszetevők megmagyarázva
A citrom és más citrusfélék nagy mennyiségben tartalmazzák. A D-limonén a narancsolaj fő alkotórésze. A kozmetikumokban (ha amúgy illóolaj nincs jelölve az összetevőlistán) a szintetikus változatot használják. A kozmetikum összetevőinek saját szaját elfedő illata van, főként ezért használják. Allergén komponens lehet.