Egyéb

Ár:   2300-6000 Ft/alkalom   Kategória:   Esztétikai-bőrgyógyászati kezelések
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   kozmetikák   Bőrprobléma:   Bőröregedés

A krémet feltöltötte: Malachite, Módosítva: 2015. október 20.

Ár:   2300-6000 Ft/alkalom
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   kozmetikák
Kategória:   Esztétikai-bőrgyógyászati kezelések
Bőrprobléma:   Bőröregedés

A Take Ten egyedülálló, az arc gimnasztikáját elősegítő forradalmi újítás, amely az orvostudomány módszereivel kutatott és fejlesztett, licensszel védett kezelési eljárás.

Működési alapelve, hogy az arc izmainak megfeszítésével, amelyet a készülék elektromos

ingerületkeltéssel ér el, növeli az arc izmainak tömegét, mert a folyadékkeringés javul, és ezzel megváltoztatja az arcizom formáját is. A ráncok és vonások megemelkednek, a fakó és fáradt arc frissé, fiatalossá válik, és egészséges, életteli színt kap. Számos kellemes "mellékhatással" is járhat a kezelés, úgy mint: harapás javulása, fogcsikorgatás, fülzúgás és migrén elmúlhat, fej- és nyakszirti fájdalmak eltűnnek, arcüreggyulladás (krónikus is) elmúlik, bőrbetegségeken, bőrhibákon, hegeken is javít.

Rendkívül hatékony készülék (arcidegbénult betegeken is képes segíteni), gyors (egy kezelés valóban csak 10 perc) és fájdalommentes, helyes, szakember segítségével való használat esetén. Nem utolsósorban pedig biztonságos (nem szorul a vendég semmiféle korrekciós beavatkozásra) és ami a legfőbb a hatékonysága mellett, segít kipihenni a mindennapi fáradalmakat. Nem utolsó sorban pedig fájdalommentes alternatívája a plasztikai műtéteknek.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Borostyan
Újonc  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

laila1

Bőrprobléma: Bőröregedés
2021. december 27.

Szuper jó, 50 éves vagyok és első alkalommal már látszott az eredmény. Nincsen semmilyen idegen beavatkozás csak a gép használatával az arcizmok megvannak tornásztatva. Utána a friss pezsdítő érzéssé van az embernek tőle. Teljes relaxáció. Én a Take Ten a belvárosban járok a kertész utcába, nagyon szeretem!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2021. december 27.

Mokusasszony

Bőrtípus:  -
2020. december 21.

Az árak azóta változtak, 5 000 - 9 000 Ft / alkalom, amiket én látok.
Arctornáztam is, de nem hasonlitható össze. Arctorna kell 20 alkalom, hogy 1 alkalom Take Ten kezelést kitegyen. A Take Ten sokkal hatékonyabb, gyorsabb, kényelmesebb, pikk-pakk nagyon látványos. A gép sokaknak sokkal hatásosabb, mint az arctorna, mert nagyon sokan vagyunk, akinek az arcidegei gyengébben funkcionálnak, nem is tudjuk elég intenzíven mozgatni mindenhol az arcizmokat, mert gyenge az ingerület átvitel. A gép ezt 10-30 kezelés alatt teljesen helyre hozza, ezért nagyon jó az arcidegbénulásban szenvedőknek is a szépségápolás mellett, orvosi színvonalú gép. Figyelni kell, hogy tényleg a finn gyártmányú gépet használják-e ott, ahova mentek, mert a mindenféle utánzatok nem tudják ezt, sőt árthatnak is - főleg ha nem is szakember dolgozik vele. Az is fontos, hogy kozmetikus szakember kezelje a gépet, mert az arc anatómiáját ismerni kell annak aki felhelyezi a tappancsokat. Többféle variációban fel lehet tenni őket, attól függ, hogy melyik területet akarjuk emeltetni, javítani.
Régebben voltam felszívódó szálbehúzáson, aminek szinte nem is láttam az eredményét már frissen sem, ezzel a géppel meg az első alkalom után szebb volt az arcom akkor még 4500 Ft-ért, mint korábban 200e Ft-ért a szállal, nem beszélve arról, hogy a szál fájt, a Take Ten kezelés meg kellemes és a végére majdnem el szoktam aludni. Munka után pihenésnek is nagyon jó, elmúlik tőle a fejfájás, a görcsösség is teljesen.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2020. december 21.

Az árak azóta változtak, 5 000 - 9 000 Ft / alkalom, amiket én látok.

Malachite

2016. június 16.

UPDATE

2016.06.16:Az ötödik szériám elején járok (55 kezelésen vagyok túl) egy hosszabb kihagyást követően tértem vissza a kezeléshez.Változatlanul nagyon szeretem, meglepődtem hogy mennyire nem "felejtették el" az izmaim, már a második alkalommal újra maximális erővel mehetett:)Mivel hogy hosszabb (4 hónapos) kihagyást követően járok megint, gondoltam beszámolok arról, hogy az arcidegmáködés javullása hogy alakult a kezelésmentes időben. Volt egy picike romlás, szinte észrevehetetlen, de ennyi lényegében.A korábban elért eredmények (jelentős szimmetriajavulás, ajak mozgatásának 95%-os javulása) nem tűntek el, nem fejlődtem vissza, aminek rettenetesen örülök, mert várom már az időt amikor csak havi 1 fenntartó kezelásre kell járnom, és nem heti 3x :). A bőröm egységesebb színű, a megnövekedett vérkeringés kellemes mellékhatása.Folytatom!

2015 október 28:Teljesen véletlenül találkoztam a Take Ten-nel, de már több mint 16 kezelésen vagyok túl, így bátorkodom véleményt írni. :) Ugyan alapvetően esztétikai okokból szokták igénybe venni, de én a kisebbsághez tartozom, és arcideggyengeség miatt kötöttem ki a kis elektródák alatt.
Hogy kell elképzelni? A lényeg szerintem benne van a leírásban, de azért leírom hogy nekem milyen. A kezelést végző kozmetikus (vizsgához kötött a használata) először megtisztítja az arcot, majd azt hiszem 5-5 elektródát tesz fel szimetrikusan az arc mindkét oldalára, és lassan elindítja az ingerületet, ami 1-től 30-ig terjed. A legtöbben úgy 15-18ig szokták bírni első alkalommal, nekem csak a második sorozatra sikerült csak eljutni oda, de ez nem jellemző :). Két inger között úgy 3-4mp szünet van, ekkor erősen összehúzódnak az arcizmok, akaratlanul is grimaszol az ember, és nyelvre kéretik vigyázni!!! Nekem sikerült már elharapni mert nem vigyáztam (igen, az állkapcsot is összehúzza).

Nem fáj, de eleinte kellemetlen, ha nem tapad megfelelően a kis korong szúró érzést kelthet, de ez hamar elmúlik. Nem kellemes, de nem is fájdalmas, ha mégis fájna, akkor szólni kell hogy ne emelje tovább az ingerület erősségét, és úgy 4-5 összehúzódás után el is múlik, hozzászokik az izom, és lehet tovább emelni. Arra érdemes odafigyelni, hogy ha meg vagyunk fázva, vagy van egy rossz fogunk, akkor az arcüreg érzékeny lehet, és akkor bizony a fogainkban fogjuk érezni az ingerületet, ez pedig rettentően fáj... Tehát ha ilyesmi helyzet áll fenn, akkor érdemes várni. De nem túl sokat, két kezelés között minimum 24óra , maximum 1 hét telhet el, hogy a lehető leghatékonyabb legyen.Ahová én járok ott egy kezelés 20 percig tart, és 13 alkalmas csomagot vettem 30ezer forintért, ami ha szétnézünk, elképeszőten jó ár... Sajnos vannak nem túl megbízható kozmetikusok is, akik tőled kérdezik meg hogy mit szeretnél, hová rakja az elektródát, illetve nem sok helyen adják csomagban, inkább „darab áron”....Ezért érdemes beszélni a magyar forgalmazóval, ők kit ajánlanak. Rendkívül készségesek és kedvesek, de ha valakit érdekel, én is szívesen megírom hová járok.

Miután lejárt a 20 perc, a kozmetikus felken egy könnyű hidratálót, az enyém még egy kis korrektort is fel szokott ajánlani, mivel az elektródák helyén többnyire piros foltok maradnak (de csak 1/3óráig :) ), és lehet is menni. Biztos a felpörgetett vérkeringés miatt, de sokkal üdébb szokott lenni az arcom utána. Lényegében felépíti az arcizomzatot,amit utána érdemes havi 1 kezeléssel szinten tartani, de én még nem tartok ott, hetente kétszer járok.
Summa summarum, az én problémámon javított már valamennyit a kezelés, de az a gyanúm fogok még járni, igaz, az én esetem koránt sem hétköznapi, sajnos elhanyagoltam, így több időt és pénzt kell rá áldoznom.
Kiknek ajánlom? Lényegében bárkinek aki szeretne kigyúrt arcizmokat ( :D ), igazán látványos eredményt azokon látni akiknek már vannak azért ráncaik,megereszkedett kontúrokra, illetve az arcideg progblémákkal küzdőknél is. Nekem öt csillag, nem kérdés.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. június 16.

UPDATE