Tetran Kenőcs
Ár: | 1110 Ft | Kategória: | Patikai gyógykrémek, termékek | |||
Kiszerelés: | 10 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | patikák | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: melange5014, az összetevőket feltöltötte: eveartstar, Módosítva: 2013. augusztus 20.
Kiszerelés: | 10 g | |
Lelőhely: | patikák | |
Kategória: | Patikai gyógykrémek, termékek | |
A Tetran kenőcs hatóanyaga, az oxitetraciklin széles spektrumú antibakteriális szer, amely egyes baktériumok (mind Gram-pozitív, mind Gram-negatív) ellen ható antibiotikum. A Tetran kenőcs a bőr bakteriális fertőzéssel komplikált gyulladásos állapotaiban használható, pl. az alábbi esetekben:
- gyulladásos bőrbetegség, szőrtüszőgyulladás;
- allergiás bőrbetegségek;
- csalánkiütés, ekcéma, erősen viszkető, idült bőrelváltozás;
- elsőfokú égés és fagyási sérülés;
- rovarcsípést követő másodlagos fertőzések;
- orbánc.
Összetevők: Oxitetraciklin-Hidroklorid, Nátrium-Diszulfit, Koleszterin, Oleil-Alkohol, Fehér Viasz, Ricinusolaj
Helix pircingemre használom jelenleg, már egy hetes és teljesen meggyógyult. Nem hittem hogy ilyen gyors lesz a javulás, minden platformon ahol olvastam 2-3 hónapos gyógyulási időt jósoltak, hálistennek nem így lett.
Szerintem fontos szempont hogy első perctől kezdve a tetránt használtam, remek kenést ad a pircingnek így könnyedén lehet elmozdítani, nem szárad be a seb, napi 3x fülpiszkáló segítségével letísztítottam a felületet és szintén egy tiszta piszkával kentem be.
Remélem segítettem azoknak akik érintettek. 😊

Remélem segítettem azoknak akik érintettek. 😊

Migrén piercing szúrás után begyulladt a fülem, a piercinges javaslatára kezdtem el használni és pár nap alatt gyönyörűen rendbe rakta a gyulladást. Bátran ajánlom gyulladások kezelésére, illetve a növény allergiám is sikeresen kentem be vele.

Tuti cucc. Mindenre használom. Sebre, gyulladásra, esetleg pattanásra, ha néha van. Sőt, évente kijön a herpeszem. Most már arra is ezt kenem. 2 nap, és nincs ott semmi.

Én periorális dermatitiszre használtam, sajnos nem igazán segített, de rosszabb szerencsére nem lett tőle.

Történt egyszer, hogy a körmösöm túlreszelte a körmöm és begyulladt a körömszélem. A legkesevesebb, amit tehettem körmöst cseréltem és az új körmösöm ajánlotta a Tetran kenőcsöt, hogy ezzel gyorsan lemegy majd a gyulladás. Tényleg így volt. 3 éjszaka kentem be és tettem rá tapaszt és meggyógyult a kezem.
Azóta egyszer vettem elő újra, amikor megszúrtam rózsatövissel az ujjam. Akkor azonnal lefertőtlenítettem, de kb. 2 nap múlva begennyesedett, így megint ment rá a Tetran és levitte pár nap alatt a gyulladást. Azóta, ha megszúrom valami növénnyel, vagy rózsával az ujjam, mindig kenek rá megelőzésképpen. Ajánlani tudom csodaszer. 5*

Az egyik legjobb vény nélkül kapható kenőcs gyulladásokra.
A nagy lábujjamon a köröm mellett csúnyán begyulladt a bőröm és ezt kentem rá vastagon éjszakára majd leragasztottam sebtapasszal, hogy ne mázoljam össze az ágyneműt. 3 nap alatt teljesen lehúzta a gyulladást és nem is fájt már.

Az egyik legjobb vény nélkül kapható kenőcs gyulladásokra.

Borzalmasan ronda szőrtüszőgyulladásom lett a hideggyantától. Teljes pánikomban (mivel a 40 fok közepén kellemetlen volt így rövidgatyát húzni, de nem volt más opció) a teafaolaj és az aloe gél használata után ezt vettem meg az itt olvasott vélemények miatt. Nem tudok mást mondani, ez egy csodaszer. Szinte teljesen eltüntette a gyulladást kb. 2 nap alatt, pedig tényleg nagyon komolynak nézett ki a dolog. Nem hittem volna, hogy ilyen kevés idő alatt így el fogja tüntetni. Vegyétek, legyen otthon belőle mindig, mert mindenféle problémás pattanásra jó lehet.

A nagyobb gyulladt pattanásokra használom esténként, rá sebtapasz. Reggelre nem tűnik el azért a dolog, de nagyon sokat segít rajt, lehúzza a gyulladást. Könnyebben kezelhetővé válik.

Van pár piercingem és az összesre ezt a kenőcsöt használtam. Szuper!
Pattanásokra még nem próbáltam, de a véleményeket olvasva lehet ki kellene próbálnom.

Van pár piercingem és az összesre ezt a kenőcsöt használtam. Szuper!

Tényleg csodacucc, sajnos a szteroid-kezelésem miatt nagyon rossz állapotban van a bőröm, és nagyon sok mély-gyulladású pattanásom jön elő.
Az ilyen agresszív pattanásoknál nagyon jó, mert csak bekenem éjszakára és vagy elmúlik másnap, vagy leviszi annyira a gyulladást, hogy ne legyen zavaró. Mindenkinek tudom ajánlani!

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Az INCI a szabványosított kozmetikai összetevő lista rövidítése (International Nomenclature of Cosmetic Ingredients). Ezzel az "álösszetevővel" jelezhető, ha egy terméknek nincsen INCI listája, például mert nem hagyományos kozmetikum, patikai termék, étrendkiegészítő, nem egyértelműen beazonosíthatóak nála a szabványos összetevőnevek vagy pedig egyáltalán nincsenek is összetevői.