Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
Oraculum
Újra felhasználható, smink eltávolítására alkalmas Ultrasoft kendő, csak meleg vízzel kell alkalmazás előtt megnedvesíteni. Ez az ultra-puha, szőtt poliészter keverék szövet megszabadít a vastag sminktől is és csak friss, egészséges bőrt és érzést hagy maga után.
Alkalmazása: Távolítsuk el a dörzsölés és- vízálló sminket és szempillaspirált az eredeti MakeUp Eraser®-rel. Vegyszermentes, az összes fajta smink eltávolítására alkalmas, beleértve a vízálló, és a színházi sminket is. Minőségét megtartja kb.1000 mosásig.
Az eredeti MakeUp Eraser® mosógépben mosható. Mérete hét hüvelyk széles és 16 cm hosszú.
2024.04.09. 19:35
Koràbban sima mikroszálas törlőkendőt használtam sminklemosásra, és az is bevált, de egy idő után “kimoshatatlanná” váltak, és volt, hogy durva volt a bőrömnek, míg ezek isteni puhák, és persze nem utolsó szempont, hogy összetéveszthetetlen a takarításra szánt mikroszálasokkal mérete, formája és anyaga miatt. Aranyos mintákban, és színekben kapható többféle kiszerelésben, ami szerintem nagyon praktikus akár utazások alkalmával is.Akár sminklemosásra, akár szérumok letörlésére jó szívvel ajánlanám másnak is.
2024.02.22. 20:33
Ez zseniális!!! Nem tudom, hogy csinálja, de minden sminket pillanatok alatt eltávolít, gyönyörűen tiszta arcbőr marad utána és a használata is kellemes, a kendő anyaga puha bársonyos. Imádom este áttörölni vele az arcom, odavagyok érte. Vannak kellemes arclemosó krémek/habok/olajok, de MINEK, ha létezik egy ilyen varázskendő? Nem volt olcsó, pedig Vinted-en az eredeti árhoz képest valamivel olcsóbban vettem, de megért minden forintot...
2023.01.24. 19:41
Nekem nem az eredeti van meg, tervben volt, hogy rendelek, de aztán belfutottam a westendben egy ázsiai jópofi boltban, ahol minden baromságot lehet kapni egy két darabos csomagba 1200-ért, elhoztam és működik, nagyon nagyon jó, simán leszedi az erős sminket is :)
2018.08.16. 06:37
Éééés igen, működik, vízálló sminknél, airbrush-sminknél és szemhéjalapnál is.Kozmetikusként is használom, imádom, van minden színében Nekem, és mindegyik nagyszerű.Én nem csak lemosásra használom, a vendégek nagyon szeretik, hogy puha, néhány érzékeny-bőrű vendégem kifejezetten kéri most már, hogy a masszázs, krémezés, lemosás után még ezzel is töröljem már át az arcukat :)
2018.07.06. 07:06
Ez tényleg működik. Önmagába eltávolítja a sminket, csak be kell vizezni a kendőt és áttörölni az arcot. Nagyon praktikus és nem kell sminklemosót használni, ami tök jó, mert én pl személ szerint utálom. Pénzt spórolsz ezzel és kíméletesen, kémiai anyagok használata nélkül szabadulhatsz meg a sminktől. Én utána tusfürdővel átmasszírozom a kendőt és kész, bizonyos időközönként meg kimosom.
2018.03.21. 20:22
Zseniális! Én vízálló sminket használok és nevetve távolítja el egy kis melegvizes öblítés után. Én utána még használok egy habzó lemosót és micellás vizet a mélyebb rétegek tisztítására a rétegzés előtt, de sminkeltávolításra ez a kendő világbajnok! Nekem megérte az árát, újra megveszem, ha egyszer elhasználódik.Használat után szappannal dörzsölöm át és már tiszta is!