Fog- és szájápolók

3.8
Hozzáadva 2017.03.07.by

verucicc

7 és 10 napos

A fogfehérítő matricával biztonságosan fehérítheti fogait. Nem károsítja a fogzománcot,a fehéredést már 5 napon belül tapasztalni fogja. Egyszerűen használható, rendkívül vékony és rugalmas áttetsző matrica.

Kiszerelés: 7/10 napos

2020.10.26. 13:03

Maximálisan meg vagyok vele elégedve, évek óta használom a peroxidos változatát. Nekem nem érzékeny sem a fogam, sem az ínyem tőle. Közvetlen használat után, mintha fehér foltos lenne a fog tőle, de ez hamar eltűník és egyenletes lesz a fogszín.

2020.02.28. 16:50

Pár éve rendeltem belőle Páromnak egy 10 napos kúrát. A hatása valóban látszódott már elég hamar. Viszont a fogai iszonyatosan érzékenyek lettek. És az ínyét is bántotta a végére. Oké, hogy hatásos, de milyen áron?! Szerintem ezek helyett inkább fogorvosi fehérítést válasszon, aki fehérebb fogakat akar, mert az sokkal biztonságosabb. Többet nem vennék a Páromnak, magamnak meg pláne nem! Maradunk a fogorvosnál!

2019.01.30. 16:34

Megvettem, jo draga volt. Becsuletukre legyen mondva, a fel nem hasznalt tapaszokat visszaveszik elegedetlenseg eseten. Szoval kaptam egy dobozt, amin mar latszott, hogy vagy 20x fel volt bontva, benne a tapaszokkal, amik csak ugy bele voltak hanyva a dobozba, nyilvan ezeket a tapaszokat mar joparan kuldozgettek oda-vissza.Semmit nem ert, szetmarta az inyemet, es az egyik fogamon lett egy hofeher folt-ennek jo 2 eve mar, es meg mindig latszik. A ferjem fogan is hatastalan volt.

Utoljára szerkesztve: 2018.07.28. 08:49 - 2018.07.28. 08:49

Már egy használat után is látszik az eredmény, nagyon szépen fehéríti a fogakat. Az egyetlen hibája hogy sokszor kimarja az ínyemet és pici sebek lesznek rajta, amik pár nap alatt gyógyulnak csak be.

Utoljára szerkesztve: 2018.01.24. 21:45 - 2018.01.24. 21:44

Nekem sajnos egyáltalán nem feherítette a fogaimat, és 3 nap után abba kellett hagynom, mert gyomorgörcseim és egyéb gyomorproblémáim lettek tőle. Valószínűleg allergiás lehetek rá, pedig kb. semmire sem vagyok az. Írtam nekik, és azt mondták ilyen mellékhatást még nem jelzett senki. Úgy gondoltam ezt leírom ide, mert attól még, hogy nagyon ritka mellékhatás, simán előfordulhat mással is. Egyébként nekem is azt írták, hogy visszautalják, de nem tették. :)

2018.01.05. 12:45

Ma használtam először, döbbenetes a hatás, de sajnos csak a felső fogsoromon. Alul ugyanis a nyál miatt elcsúszik, bárhogy törlöm, bárhogy tartom a fejem. Kísérletezgetek még. Nekem mindig beváltak a fehérítesek, úgyhogy ez is hatásos, de a torkomat marja. Nem ketülhető el a lenyelése az alsó fogsorról nyállal leoldódás miatt. Ezért 4 csillag, aztán meglátjuk.