Nagyító alatt: Eucerin Hyaluron-Filler Epigenetic szérum
hugaretta
Fejjegyek: licsi, citrom, bergamott, mexikói mész
Szívjegyek: egyiptomi muskátli, liliom akkord, magnólia
Alapjegyek: licsi, zöld tea
2024.07.08. 16:44
Kedvenc nyári illatom.. Kár, hogy mr korlátozott a beszerzési lehetősége.Kicsit fanyar, kicsit édes.. imádom.
2023.02.17. 22:04
Próbáltam többször, de nem! Szerintem a licsi ami engem zavar, annak van (szerintem) undorító szaga. A licsin kívül a többi illat jó...ez a legrosszabb a flankerek közül szerintem.
2022.08.30. 07:20
Isteni finom friss ilat, de csak a DM-ben van és a márka többi illatához képest drága sajnos😒Ahányszor csak bemegyek befújom a csuklóm vele.Várom hogy valahol legyen jobb áron.
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.