Samponok

4.2
Hozzáadva 2021.04.12.by

bavarbivi

Megújult összetétel!

Normál és zsíros hajra ajánlott. Növényi kivonatokban gazdag sampon, mely szabályozza a faggyútermelést és nyugtatja a fejbőrt. Borsmenta-, nyírfa-, borostyán-, és bojtorjánkivonata kíméletesen tisztítja a fejbőrt, miközben óvja a hajszálak épségét. Az eredmény selymes, puha, fényes haj. SLS – mentes sampon.

Főbb összetevői: nyírfakivonat, borostyánkivonat, bojtorjánkivonat, inulin (növényi rost), mentol, panthenol, növényi eredetű felületaktív anyagok. Nem tartalmaz petrolkémiai anyagokat (vazelint, paraffint, szénhidrogéneket), állati származékokat, színezékeket, tartósítószereket. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

2020.04.05. 18:16

Nővéremnek vettem ilyet ajándékba, azóta már újabb vétel is volt, a nevében megadom neki az ötöst :) Neki sűrű, erős, zsíros és korpásodásra hajlamos a haja, időnként gyulladt is a fejbőre. Sokat javított a problémán, eddig ez a sampon vált be neki a legjobban.

2018.07.10. 20:40

Nekem bejön.Nagyon finom a természetes illata,ami tartós,a mentol hűsítő érzést ad a fejbőrnek.Az állaga kicsit híg,de jól habzik,ahhoz képest,hogy kisflakonnak tűnik,lassan fogy,bár az ára picivel magasabb mint az átlag drogériás samponok.A hajam sajna ugyanúgy zsírosodó,de legalább egy nappal kitudja tolni a mosást,és nem is zsírosodik olyan csúnyán,tocsogósan.

2016.04.24. 09:57

A gyorsan zsírosodó hajamra már 1000-féle sampont kipróbáltam, de ennyire borzalmas samponnal még nem találkoztam! Az előző samponommal heti 2x mostam hajat (bár az utolsó napokban már nem mentem utcára...). Ez a sampon továbbrontott a helyzeten. Már a hajmosás után zsíros volt a hajam, sőt, a hajszálak zsírosak maradtak!! Sőt, sok munkával eltűnt a fejviszketés, ez a sampon visszahozta. :( Rendkívül csalódott és mérges vagyok. :(

2015.01.30. 10:30

Nagyon lehúzós véleményt olvastam Medora-tól. Nyilván nem mindenkinek válik be, mert különbözőek vagyunk. Az én fejbőröm normál kategóriába sorolható, könnyen formálható és sűrű hajam van, sem nem vékony, sem túl erős, és nem törik. De a legtöbb sampon bántotta a fejbőrömet, korpásodást okozott.Én már rengeteg sampont kipróbáltam életem során, elkezdtem próbálgatni természetes alapú samponokat is amiben nincsenek mesterséges anyagok, de azokkal nem voltam megelégedve, egyik sem vált be, végül utolsó próbaként vettem ebből. És nagyon meglepődtem, már az első használatkor minden nagyon pozitív volt, a mosakodás vele, és a hajszárítás utáni eredmény. Kellemes volt a közérzetem ami meg is maradt. Ez az egyetlen sampon eddig, aminek a használata során nem tapasztaltam sem zsírosodást, sem korpásodást, és semmilyen zavaró problémát. A fejbőröm sokáig tiszta tőle, és a 300ml sokáig elég. Már 2-3 éve használom és tökéletes, azóta nem váltottam másik samponra ami számomra hatalmas eredmény.

2014.01.16. 07:47

Az illata nekem is tetszik, teljesen olyan illata van, mint mikor a kertünkben elmegyek a menta és a citromfű mellett :)) Állaga folyósabb, és sárgább, mint a regeneráló samponé, de nagyon jól eloszlatható és a habzása is teljesen rendben van. Nálam semmi hűsítő, bizsergető érzés nem jött, mint ahogy írta azursatellite. Nekem sem szárítja a hajam. Viszont vannak ettől sokkal szebb összetevőjű bio/natúr samponok...így nem veszem újra

2013.11.03. 11:35

A hajam zsírosodásán nem javított, bár eddig erre egy sampon sem volt képes, a heti 2 hajmosás tehát maradt. De, élmény vele hajat mosni! Az illata is tetszik, ami igazi nyírfakéreg illatú, mentával. A csomagolása is nagyon tetszetős, már csak ránézni is jó. Az állagával is elégedett vagyok, könnyen eloszlatható, egész jól habzik. De, ami a lényeg.. a felhabosítást követően jön a hűsítő, bizsergető érzés, szinte azt érzem, hogy lefagy a fejem. Régen egyszer használtam H&S mentolt, ez az érzés már akkor is tetszett, de ez kenterbe veri. Ez az ami legjobban tetszik benne. :DNem szárítja sem a hajam, sem a fejbőröm, igazán kellemes bőrérzetet hagy maga után. Összességében ez egy jó sampon szerintem. Élmény használni. ;)