Essence Ajak Ecset
Ár: | 499 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Ginerva, Módosítva: 2015. október 19.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Ecsetek | |
"Ez a praktikus ecset ideális eszköz az ajkak színezéséhez. a mikro-nylon ecset szálak rendkívül puhák, így a rúzs vagy szájfény pontos felvitele garantált. Az ecset visszazárható tartója miatt ez a termék nagyon jó útitársad lehet."
Ár-érték arányban "csodaszer". Szeretem, precízen lehet vele dolgozni, tömött még is puha és könnyen tisztítható, nem hullik a szőre. Kicsit több mint fél éve használom, bár nem minden nap.

Ár-érték arányban nem rosszak az Essence ecsetek, van közöttük egészen kiválóak is. Ez az ajakecset viszont nem igazán nyerte el a tetszésemet. Csak sötétebb, "kényesebb" színek felvitelére használom de nem az igazi. Ahogy már más is említette előttem, elég halványan viszi fel a színt, sokat kell pepecselni vele, emiatt nem tudok többet adni 3 csillagnál.

akciósan vettem, több darabot is, én meg vagyok vele elégedve. nem professzionális, de mindennapi használatra megfelelő.

Én sötétkék rúzshoz vettem, és nekem se sikerült rendesen kitisztítani, ráadásul nagyon halványan vitte fel a színt. Nem nagyon nyúltam érte az első egy-két használat után, aztán pedig beszereztem egy jobb minőségűt és ez ment a kukába.

Nekem bevált, ahogy a többi essence ecset is. Nem tudok rá rosszat mondani. Nekem a tisztításával sem volt problémám.

Első ajak ecsetem, elégedett vagyok vele. Szépen lehet vele dolgozni és ez az ár... Verhetetlen

Nekem ez az ecset egész jól bejött, az essence-t amúgy is nagyon szeretem, és tök jól fel lehet vinni a rúzst (igaz, hogy ez az első ajakecsetem, lehet, ha egy jobbat vennék később, akkor azt mondanám erre, hogy vacak), nekem megfelelt. A csomagolása pedig nagyon aranyos ^^ Viszont a tisztítása... ej.... ugye én ecsetet kifejezetten azért vettem ,hogy ezzel vigyek fel sötét rúzsokat, többek között a legsötétebb rúzst, ami létezik, a feketét. Mert hát minél sötétebb egy rúzs, annál jobban látszik, ha picit elkenődik, ezért a tökéletességre kell törekedni, jobban, mint egy világos rúzsnál. És nem tudtam kiszedni belőle a feketét, ergo megfogta az ecset szőrét, többször próbáltam kimosni, beáztattam, és semmi... :( ennyi baj van csak vele, amúgy jól funkcionál. Na de ha marad rajta szennyeződés az nem túl bizalom gerjesztő...