Essence

Ár:   499 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Ginerva, Módosítva: 2015. október 19.

Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Ecsetek

"Ez a praktikus ecset ideális eszköz az ajkak színezéséhez. a mikro-nylon ecset szálak rendkívül puhák, így a rúzs vagy szájfény pontos felvitele garantált. Az ecset visszazárható tartója miatt ez a termék nagyon jó útitársad lehet."

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

HunFairy

Bőrtípus: Zsíros
2019. április 12.

Ár-érték arányban "csodaszer". Szeretem, precízen lehet vele dolgozni, tömött még is puha és könnyen tisztítható, nem hullik a szőre. Kicsit több mint fél éve használom, bár nem minden nap.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. április 12.

Anheszenamon

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2018. augusztus 27.

Ár-érték arányban nem rosszak az Essence ecsetek, van közöttük egészen kiválóak is. Ez az ajakecset viszont nem igazán nyerte el a tetszésemet. Csak sötétebb, "kényesebb" színek felvitelére használom de nem az igazi. Ahogy már más is említette előttem, elég halványan viszi fel a színt, sokat kell pepecselni vele, emiatt nem tudok többet adni 3 csillagnál.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. augusztus 27.

Szilviams0118

2018. február 26.

akciósan vettem, több darabot is, én meg vagyok vele elégedve. nem professzionális, de mindennapi használatra megfelelő.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. február 26.

stiles

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2016. december 4.

Én sötétkék rúzshoz vettem, és nekem se sikerült rendesen kitisztítani, ráadásul nagyon halványan vitte fel a színt. Nem nagyon nyúltam érte az első egy-két használat után, aztán pedig beszereztem egy jobb minőségűt és ez ment a kukába.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. december 4.

BDiana

2016. október 28.

Nekem bevált, ahogy a többi essence ecset is. Nem tudok rá rosszat mondani. Nekem a tisztításával sem volt problémám.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. október 28.

balazskrisztii

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2016. október 25.

Első ajak ecsetem, elégedett vagyok vele. Szépen lehet vele dolgozni és ez az ár... Verhetetlen

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. október 25.

vpverapapp2

2016. február 15.

Nekem ez az ecset egész jól bejött, az essence-t amúgy is nagyon szeretem, és tök jól fel lehet vinni a rúzst (igaz, hogy ez az első ajakecsetem, lehet, ha egy jobbat vennék később, akkor azt mondanám erre, hogy vacak), nekem megfelelt. A csomagolása pedig nagyon aranyos ^^ Viszont a tisztítása... ej.... ugye én ecsetet kifejezetten azért vettem ,hogy ezzel vigyek fel sötét rúzsokat, többek között a legsötétebb rúzst, ami létezik, a feketét. Mert hát minél sötétebb egy rúzs, annál jobban látszik, ha picit elkenődik, ezért a tökéletességre kell törekedni, jobban, mint egy világos rúzsnál. És nem tudtam kiszedni belőle a feketét, ergo megfogta az ecset szőrét, többször próbáltam kimosni, beáztattam, és semmi... :( ennyi baj van csak vele, amúgy jól funkcionál. Na de ha marad rajta szennyeződés az nem túl bizalom gerjesztő...

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2016. február 15.