Essence

Ár:   1099 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:     Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Pajzs, Módosítva: 2019. július 11.

Kiszerelés:
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Ecsetek

Ergonomikus kialakítású ecset, tökéletesen illeszkedik az arcformához. Puha, sűrű sörtéjű feje ideális por állagú termékek felviteléhez és eldolgozásához. Használható pirosítóhoz, púderhez, highlighterhez és kontúrozáshoz is.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

HRenata

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2021. július 2.

A kedvenc pirosító ecsetem lett, a mérete, formája épp tökéletes, a szálak puhák, nagyon szépen viszi fel a terméket. Vannak más pirosító ecseteim, de minden reggel ehhez nyúlok. A mosást jól bírja, és még jól is mutat a polcon.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2021. július 2.

bea.letenyei

2021. március 13.

Ez az ecset egy karácsonyi adventi kalendáriumban volt, csak rövidebb a szára. Nem vártam tőle sokat, viszont azóta is ezt használom. Nagyon jól fel lehet vinni vele a highlirtert és a púdert :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2021. március 13.

Pajzs

2019. augusztus 15.

Kellemes meglepetést okozott nekem ezzel az ecsettel az essence. Por állagú, de krémes highlighterhez kerestem ecsetet, amit eddig ujjal vittem fel (néha most is, főleg utazásnál), de ezzel kaptam egy multifunkcionális terméket. Highlightert gyönyörűen felviszi, természetes hatást tudok elérni a használatával. Egyszerű vele eloszlatni a pirosítót is, púderhez is bevetettem már, arra is bevált. Ha kedvem van kontúrozni, azt két pirosítóval teszem, erre is alkalmas ez az ecset, mivel tényleg illeszkedik a feje az arc formájához. Nem karcolja meg a sminkek felületét, nem vesz fel egyszerre túl sok festéket, de a felesleget könnyű leütögetni róla. A sörtéi puhák, selymesek, jólesik használni, jó kézbe fogni is. Tetszik a letisztult, arany-fehér nyél is, a dundibb alakja meg a rányomott betűtípus kicsit játékossá teszi a megjelenését. Szokásos essences tokban lehet kapni. A mosást eddig jól bírja, formáját, puhaságát visszanyeri. Remélem, sokáig így is marad.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2019. augusztus 15.