Essence Cheek Brush
Ár: | 1099 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Bőrtípus: | Minden | ||||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Pajzs, Módosítva: 2019. július 11.
Kiszerelés: | ||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Ecsetek | |
Ergonomikus kialakítású ecset, tökéletesen illeszkedik az arcformához. Puha, sűrű sörtéjű feje ideális por állagú termékek felviteléhez és eldolgozásához. Használható pirosítóhoz, púderhez, highlighterhez és kontúrozáshoz is.
A kedvenc pirosító ecsetem lett, a mérete, formája épp tökéletes, a szálak puhák, nagyon szépen viszi fel a terméket. Vannak más pirosító ecseteim, de minden reggel ehhez nyúlok. A mosást jól bírja, és még jól is mutat a polcon.

Ez az ecset egy karácsonyi adventi kalendáriumban volt, csak rövidebb a szára. Nem vártam tőle sokat, viszont azóta is ezt használom. Nagyon jól fel lehet vinni vele a highlirtert és a púdert :)

Kellemes meglepetést okozott nekem ezzel az ecsettel az essence. Por állagú, de krémes highlighterhez kerestem ecsetet, amit eddig ujjal vittem fel (néha most is, főleg utazásnál), de ezzel kaptam egy multifunkcionális terméket. Highlightert gyönyörűen felviszi, természetes hatást tudok elérni a használatával. Egyszerű vele eloszlatni a pirosítót is, púderhez is bevetettem már, arra is bevált. Ha kedvem van kontúrozni, azt két pirosítóval teszem, erre is alkalmas ez az ecset, mivel tényleg illeszkedik a feje az arc formájához. Nem karcolja meg a sminkek felületét, nem vesz fel egyszerre túl sok festéket, de a felesleget könnyű leütögetni róla. A sörtéi puhák, selymesek, jólesik használni, jó kézbe fogni is. Tetszik a letisztult, arany-fehér nyél is, a dundibb alakja meg a rányomott betűtípus kicsit játékossá teszi a megjelenését. Szokásos essences tokban lehet kapni. A mosást eddig jól bírja, formáját, puhaságát visszanyeri. Remélem, sokáig így is marad.