Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence Eclipse Körömlakk
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Luca33, Módosítva: 2012. június 7.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
"Varázslatos tónusok a körmeidnek és az érzékeidnek, a holdfény enyhe szürke színétől az alkonyat lenyűgöző vörös árnyalatáig. hajnalig tartó hatás – és még tovább! 5 színben kapható: Undead, Thirsty!, Don't Bite Me-Kiss ME, Hide Bella Hide, és Ready To Be Bitten. "
Ready to be bitten van meg és nagyon szeretem! Nekem tartós, önmagában és sötétebb szín fölé is szeretem. Lemosni nehéz a csillámok miatt. Nem tudom hol fogok ilyet vagy legalábbis ilyen színűt beszerezni, mert ez már nagyon a végét járja. =(

a don't bite me - kiss me egyszerűen csodálatos szín :)

a don't bite me - kiss me egyszerűen csodálatos szín :)

Nekem a True Love van meg. Nagyon szép csillámos lila árnyalat,én szeretem.
Kár hogy nem vettem több színt :(

Nekem a True Love van meg. Nagyon szép csillámos lila árnyalat,én szeretem.
Kár hogy nem vettem több színt :(

Szép színek, gyors száradás a tartósság közepes.

Szép színek, gyors száradás a tartósság közepes.

Hide Bella Hide van meg, én nagyon szeretem, mert extra gyorsan szárad, két rétegben is. Átlagos a tartóssága, nálam 3 nap kb. Mosogatás, takarítás mellett nem rossz a tartóssága.

Igen, ez limitált kiadás volt, meglovagolták a film sikerét...
Nekem a vérvörös van meg, nagyon szép színe van, csak nekem túl sok, buliba elmegy, de mondjuk egy munkahelyre nem (kivéve, ha körmös az illető:)). Tartósságáról nem tudok mit írni, mert én sokat mosogatok, takarítok, szóval bármilyen másik lakk is valószínű lejönne eléggé hamar, de én összességében elégedett vagyok vele.

Igen, ez limitált kiadás volt, meglovagolták a film sikerét...

2 napnál nem bírja tovább a körmömön, dupla soron, fedőlakkal. Egynek jó...

2 napnál nem bírja tovább a körmömön, dupla soron, fedőlakkal. Egynek jó...

Nekem a bézs Ready to be bitten van meg, az abszolút kedvenc körömlakkom. Egyszer felkenve is szépen mutat, jó makacs, és még munkahelyre is be lehet vállalni a szolid színe miatt. Még van belőle, de kezd beszáradni, és sajnos sehol sem találtam olyat, amiben ekkorák lennének a csillámszemcsék. :( Elvileg már nem gyártják, nagy kár.