Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Luca33, Módosítva: 2012. június 7.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

"Varázslatos tónusok a körmeidnek és az érzékeidnek, a holdfény enyhe szürke színétől az alkonyat lenyűgöző vörös árnyalatáig. hajnalig tartó hatás – és még tovább! 5 színben kapható: Undead, Thirsty!, Don't Bite Me-Kiss ME, Hide Bella Hide, és Ready To Be Bitten. "

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

HEva

2014. február 27.

Ready to be bitten van meg és nagyon szeretem! Nekem tartós, önmagában és sötétebb szín fölé is szeretem. Lemosni nehéz a csillámok miatt. Nem tudom hol fogok ilyet vagy legalábbis ilyen színűt beszerezni, mert ez már nagyon a végét járja. =(

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. február 27.

notpublic.bonnie

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2012. szeptember 8.

a don't bite me - kiss me egyszerűen csodálatos szín :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. szeptember 8.

a don't bite me - kiss me egyszerűen csodálatos szín :)

Epres

Bőrtípus: Zsíros
2012. július 22.

Nekem a True Love van meg. Nagyon szép csillámos lila árnyalat,én szeretem.
Kár hogy nem vettem több színt :(

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. július 22.

Nekem a True Love van meg. Nagyon szép csillámos lila árnyalat,én szeretem.
Kár hogy nem vettem több színt :(

boxa

Bőrtípus:  -
Korcsoport:  -
2012. július 17.

Szép színek, gyors száradás a tartósság közepes.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2012. július 17.

Szép színek, gyors száradás a tartósság közepes.

Garu

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2012. június 23.

Hide Bella Hide van meg, én nagyon szeretem, mert extra gyorsan szárad, két rétegben is. Átlagos a tartóssága, nálam 3 nap kb. Mosogatás, takarítás mellett nem rossz a tartóssága.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. június 23.

Roni27

2012. június 23.

Igen, ez limitált kiadás volt, meglovagolták a film sikerét...
Nekem a vérvörös van meg, nagyon szép színe van, csak nekem túl sok, buliba elmegy, de mondjuk egy munkahelyre nem (kivéve, ha körmös az illető:)). Tartósságáról nem tudok mit írni, mert én sokat mosogatok, takarítok, szóval bármilyen másik lakk is valószínű lejönne eléggé hamar, de én összességében elégedett vagyok vele.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. június 23.

Igen, ez limitált kiadás volt, meglovagolták a film sikerét...

Pixie83.

2012. június 13.

2 napnál nem bírja tovább a körmömön, dupla soron, fedőlakkal. Egynek jó...

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. június 13.

2 napnál nem bírja tovább a körmömön, dupla soron, fedőlakkal. Egynek jó...

Luca33

2012. május 28.

Nekem a bézs Ready to be bitten van meg, az abszolút kedvenc körömlakkom. Egyszer felkenve is szépen mutat, jó makacs, és még munkahelyre is be lehet vállalni a szolid színe miatt. Még van belőle, de kezd beszáradni, és sajnos sehol sem találtam olyat, amiben ekkorák lennének a csillámszemcsék. :( Elvileg már nem gyártják, nagy kár.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. május 28.