Körömlakkok, lemosók

Essence French Matt Körömlakk

3.3
Hozzáadva 2017.01.16.by

xameee

Matt finishű, francia manikűr körömlakk.

2016.07.24. 16:55

Anno kaptam IM mellé. :D Egynek elmegy, de pénzt nem adtam volna érte.

2014.05.31. 19:48

Az első matt körömlakkom. Tényleg szép matt az első napokon később én egy kis kifényesedést vettem észre de nem vészes. Kétszer azért mindenképp át kell kenni hogy jól fedjen. A színe nagyon tetszik és sokáig bírja.

2014.04.16. 09:08

Újsághoz csomagolva kaptam. Indokolatlanul, de kicsit szkeptikusan álltam hozzá. Tényleg alaptalan volt, mert nagyon jól működik. Én nem tapasztaltam a "csíkos fedést". Két rétegben azért föl kell kenni, és így egy hétig szépen bírja. Korábban még nem volt matt körömlakkom, de ha ez elfogy, azt hiszem, boltban is megveszem.

2014.03.22. 16:58

Nem lenne ez rossz, de tényleg nagyon csíkoz. Nem szárad meg olyan hű de gyorsan, de egy fél óra alatt nagyjából megvan. Nem lehet róla sok mindent mondani, valami újsághoz kaptam ajándékba, pénzt biztos, hogy nem adtam volna ki érte.

2014.02.12. 10:53

Elég gyenge. Anyám kapta egy újsághoz, de én is tettem vele 1-2 próbát. Borzasztóan csíkoz, kell jópár réteg, hogy tényleg egybefüggően fedjen. Sajnos a színe így sem egy szép nude árnyalat, a mattság meg csak még egy lapáttal rátesz a jellegtelenségére. Örülök, hogy nem adtam ki pénzt érte.

2014.01.30. 19:45

Kedden kifestettem a körmömet, hogy a mai szóbelin a kezem ne legyen igénytelen. Nagyon szép színe van, de csíkosan fest és a mai napra már nagyon igénytelen lett a kezem, amit le kell mosnom. Szerencsére sikeresen meglett a tárgy és végre lezárhattam a vizsgaidőszakot, de ez a lakk most egy nagyon elégségesre volt nálam elég...