Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   8 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: xameee, az összetevőket feltöltötte: amyesther, Módosítva: 2017. január 16.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   8 ml
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

Matt finishű, francia manikűr körömlakk.

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

balankaa01

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2016. július 24.

Anno kaptam IM mellé. :D Egynek elmegy, de pénzt nem adtam volna érte.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. július 24.

Anno kaptam IM mellé. :D Egynek elmegy, de pénzt nem adtam volna érte.

ingrid0411

Bőrtípus: Zsíros
2014. május 31.

Az első matt körömlakkom. Tényleg szép matt az első napokon később én egy kis kifényesedést vettem észre de nem vészes. Kétszer azért mindenképp át kell kenni hogy jól fedjen. A színe nagyon tetszik és sokáig bírja.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. május 31.

annné

2014. április 16.

Újsághoz csomagolva kaptam. Indokolatlanul, de kicsit szkeptikusan álltam hozzá. Tényleg alaptalan volt, mert nagyon jól működik. Én nem tapasztaltam a "csíkos fedést". Két rétegben azért föl kell kenni, és így egy hétig szépen bírja. Korábban még nem volt matt körömlakkom, de ha ez elfogy, azt hiszem, boltban is megveszem.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. április 16.

ronavolgyifanni

2014. március 22.

Nem lenne ez rossz, de tényleg nagyon csíkoz. Nem szárad meg olyan hű de gyorsan, de egy fél óra alatt nagyjából megvan. Nem lehet róla sok mindent mondani, valami újsághoz kaptam ajándékba, pénzt biztos, hogy nem adtam volna ki érte.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. március 22.

Ophelia

2014. február 12.

Elég gyenge. Anyám kapta egy újsághoz, de én is tettem vele 1-2 próbát. Borzasztóan csíkoz, kell jópár réteg, hogy tényleg egybefüggően fedjen. Sajnos a színe így sem egy szép nude árnyalat, a mattság meg csak még egy lapáttal rátesz a jellegtelenségére. Örülök, hogy nem adtam ki pénzt érte.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. február 12.

sofie_sz

Bőrtípus: Zsíros
2014. január 30.

Kedden kifestettem a körmömet, hogy a mai szóbelin a kezem ne legyen igénytelen. Nagyon szép színe van, de csíkosan fest és a mai napra már nagyon igénytelen lett a kezem, amit le kell mosnom. Szerencsére sikeresen meglett a tárgy és végre lezárhattam a vizsgaidőszakot, de ez a lakk most egy nagyon elégségesre volt nálam elég...

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. január 30.

Habcsók

2014. január 14.

Na most meglepődtök. Én ezt egy újságba szereztem be (IM) és ahhoz képest, hogy nem vártam tőle nagy csodát, nekem bejön. Elég egy rétegben felkenni, nekem gyorsan szárad, nem az a gagyi körömlakk. Szép szolid színe van. Szerintem elfogyasztom, főleg, hogy nem feltűnő.
UI: hát tényleg elég egy rétegben felvinni, de folyamatosan csíkozott és nem tudtam normálisan elegyengetni a körmömön. Az ecsete tetszik, hogy vékony, de akkor is. Nem egyszeri eset volt hanem sokadik :/

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. január 14.

drica

2013. november 24.

Annyira matt és annyira seszínű, hogy már nem is látszik. Mindegy, egy próbát megért, majd elhasználom valamire... most olvasom, hogy alaplakknak jól lehet.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2013. november 24.

rb09

2013. július 30.

DM pontokért lehetett kapni egy ajándékcsomagot, abban volt. Még szerencse, hogy nem adtam ki pénzt érte, mert semmire nem jó. 30 perce kentem fel 1 rétegben, és még mindig nem száradt meg, szerintem nem is fog. De ez miiii?????????????? :D Olyan nagy dolog lenne elvárni egy körömlakktól, hogy legalább megszáradjon? Nem értem, hogy lehet ilyen termékeket forgalomba hozni. És ez igaz a megújult essence lakkokra is... Gagyi

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. július 30.

Sminkmánia18

2013. április 3.

az ecsete keskeny, csíkosan fest, nagyon lassan szárad. akciósan vettem de szerintem még úgy sem érte meg..

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. április 3.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva

Illatanyagok: Ethyl Acetate

Szerves észtervegyület. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint illatanyag (jellegzetes édeskés illata van) és oldószer. Viszonylag nem toxikus, olcsó és könnyen illanó oldószernek minősül, ezért a körömlakkoknak, körömlakklemosóknak gyakori, nagy mennyiségben használt összetevője.

Cellulózból (az egyik fő növényi rost) előállított felületi hártya képző anyag.

Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.