Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence French Matt Körömlakk
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | 8 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: xameee, az összetevőket feltöltötte: amyesther, Módosítva: 2017. január 16.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
Matt finishű, francia manikűr körömlakk.
imádom! suliba használom! :) nem nagyon vették észre a tanárok, de ha mégis, "tanárnő/úr ez egy körömerősítő".. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
egyébként ha sötét lakkokat viszek fel, akkor előtte ezt szoktam felkenni :)
én megadom az ötöst! 495.- nem volt drága, pláne hogy egy tökjó újsággal vetted.. :D

egyébként ha sötét lakkokat viszek fel, akkor előtte ezt szoktam felkenni :)

Szerintem ez egy tök jól kihasználható lakk! Én pl. olyan lakkok alá is szoktam használni, amik két rétegben nem fednek tökéletesen és így nem lesz feltűnő. Gyorsan szárad, a körmön nem tart örökké persze :D

Nekem ez a matt van meg, de a színe miatt vettem, nem a matt finish miatt. Ha extrán visszafogott manikűrre vágyom, akkor használom. Az ecsete picit keskeny az én széles körmeimre, de így is szépen el lehet oszlatni a lakkot. Az állaga megfelelő. Jó ideje megvan, de még nem sűrűsödött be szerencsére. Kicsit fehéríti is a körömvégeket. Fedőlakkal 4-5 napig kitart. Viszont nekem elég lassan szárad.

Az enyém is a Marie Claire magazinban volt. Nagyon szép felkenve, és nem mostam le lakkal, de darabosan kopik hét nap után. Amúgy könnyű használni és tényleg szép, ezért megadom az 5*-ot.

Az ecset tényleg elég keskeny, ami engem nem szokott zavarni, de ez a lakk csíkos lesz nekem, szinte csak a kisujjamra sikerül felkennem elég gyorsan és elegendő mennyiségben ekkora ecsettel csík nélkül. Tetszene pedig, de valamiért nem szuperál, sem simán a körmömre, sem alapozólakkra. Ja, és nekem nagyon gyorsan szárad, nem kopogósra, de szinte már felvitel közben dermed, többek között ezért is csíkosodik. Lehet, hogy már régi volt, vagy nagyon melegítette a lámpa a pulton, ahonnan levettem, nem tudom. Még néhányszor próbálkozom, ha nem sikerül a művelet, megy a kukába, pedig ez lenne a 3. lakk, amit egész életemben kidobtam.
Update: Kukában végezte, a legutóbbi lakk-felülvizsgálatkor sem teljesített jól, sőt. -2 csillag.

Nekem a Glam van meg. A fedése nem valami jó, az ecsetét szeretem

Nekem a Glam van meg. A fedése nem valami jó, az ecsetét szeretem

nemrég vettem én is egy akcióban,300ft-ért.Nem vártam sokat,de nagyon szép lett végül:)nekem2 rétegben nagyon szépen fed,és feldobtam korallszínű mintákkal:)nekem gyorsan is szárad viszonylag,szeretem:)

Jó kis körömlakk, nekem egész jól bírja(5napot minden csodaszer nélkül). Annyi csak a problémám, hogy baromi lassan szárad. Múltkor 30percen át száradt, könyörgöm kinek van türelme kivárni? De ha belegondolok, hogy csak 5naponta kell eljátszani, akkor nem olyan vészes...

Nah igen az ecset... tényleg elég keskeny. :S Bár a színe valóban szép és szolid. Viszont mindig vagy 2-3 réteget kell belőle kennem hogy normálisan nézzen ki és ez is csak akkor működik ha az egész körmömre ezt a lakkot festem. Viszont francia manikűrhöz már kicsit nehezebb a felvitele ennyi rétegben és nem is mutat túl szépen. Sajnos nekem ez nem jött be, de ha már megvan elhasználom akkor mikor szolidabb és egyszerűbb színt szeretnék.

Nekem az tetszik benne, hogyha valami nagyon szolidra vágyom akkor csak ezt kenem fel, de ha azt szeretném, hogy egy kicsit feltűnöbb legyen, akkor kenek rá fedő lakkot, vagy teszek rá csillámokat, esetleg matricát:) Hamar el fog fogyni szerintem:)

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Illatanyagok: Ethyl AcetateÖsszetevők megmagyarázva
Szerves észtervegyület. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint illatanyag (jellegzetes édeskés illata van) és oldószer. Viszonylag nem toxikus, olcsó és könnyen illanó oldószernek minősül, ezért a körömlakkoknak, körömlakklemosóknak gyakori, nagy mennyiségben használt összetevője.
Cellulózból (az egyik fő növényi rost) előállított felületi hártya képző anyag.
Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.