Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence

Ár:   649 Ft   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Kmanci, Módosítva: 2013. november 25.

Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

2013 májusi limitált kiadás.

• 01 I'm the moss
  • 02 mission flower

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

Gittab88

Bőrtípus:  -
2013. október 20.

Én nem tudtam szépen felvinni, elárulná valaki, hogy mi a titka? Azt írják, hogy bele kell mártani az ujjat, ecsettel nem lenne könnyebb a felvitel?
Nekem iszonyat hamar lepotyogott, hiába a fedőlakk, amit a rögzítés miatt is kentem rá, így ez most csak egy 3-as (egyébként nekem a fehér kis bogyós változat van meg) .

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. október 20.

cicatapmancs

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2013. június 14.

Ugyanolyan,mint bármelyik másik bársonypor. Műkörömre is próbáltam már, fényzselébe köttetve, ugyanúgy nem tartós, mint körömlakkba. Egy estére jó megoldás, de több napos tartósságot felesleges tőle várni. Kézmosás után én kifejezetten nem szerettem ahogy kinézett a körmömön, mint az ázott kutya :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. június 14.

Yukkee

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2013. június 14.

Sajna nem tartós. Nagyon klassz meg dekoratív, de egy napnál többet nekem nem bírt, 80 %-a lehullott:(

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. június 14.