Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence

Ár:   500 Ft   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Mimik, Módosítva: 2020. május 20.

Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

Öntapadós körömmatrica holografikus hatással

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

0bikbik0

2017. február 15.

Én is bedőltem, milyen szép lesz... De használhatatlan. Többen leírták már előttem, mennyi macerával vitték fel, és mégis milyen hamar felvált. Nem ismételném, én sem találtam olyan technikát, amivel két óránál többet kibírna.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2017. február 15.

Kingucii

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2016. december 30.

Nekem a metal típus van meg.
Hát nagyon felbosszantott. Szépen megcsináltam a manikűrőm, alaplakk, 3 réteg Catrice körömlakk, fedőlakk, megvártam amíg megszárad, majd jött ez a kis csík. Megszenvedtem a levágást, szépen felragasztottam majd 2!! réteg fedőlakkot rákentem. Reggel meg úgy ébredtem, hogy kunkorodik,mint a malacka farkincája.. Pedig olyan szép arany :((( kár érte.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. december 30.

Nekem a metal típus van meg.

ipszilonze

2016. június 7.

UV-zselével használtam nem körömlakkal, a színzselé után ragasztottam fel, majd lekentem a fényzselével. 2 hétig a helyén maradt, semmi púposodás, a harmadik héten jött fel több helyen, de akkor már amúgy is lenőtt a festés. Pozitívan csalódtam.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. június 7.

JJJ

2015. december 10.

Sziasztok!

Bevallom sosem voltam egy nagy essence fan, de kimondottan örültem, hogy az utóbbi években(?) elkezdett egy kicsit a körmökre orientálódni. Körömlakkot még nem, de több nail-art terméket vásároltam tőlük, de valahogy sosem találtam eddig el az ideálisat.
Először ezzel a holografikus matricával kezdeném: Többen írtátok, hogy felkunkorodik a vége szinte rögtön. Én is a már-megszáradt körmömre viszem fel, majd lefixálom topcoat-tal de mindhiába így is felkunkorodik, ami persze bosszant majd inkább leszedem (önkéntelenül eszembe jut a "You had one job!" meme :) )
Szinten vettem V, szív, bajusz illetve eredeti francia manikűrre való matricát, ami tiszta körömre felhelyezve szinte 0 másodperc után elkezdi engedni a ragasztást így már az egész manikűr elromlott.
Az egyetlen jó dolog az állatmintás stamp volt, de azt nem is lehet elrontani

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. december 10.

Sziasztok!

Az egyetlen jó dolog az állatmintás stamp volt, de azt nem is lehet elrontani

Timi18

2015. augusztus 27.

Megvettem, hogy biztos jól néz majd ki a körömlakkon. Rárakom a kész megszáradt körömre és azután lekenem fedőlakkal. Mégis 1-2 nap alatt feljön a szélén és le kell szedni mert csúnya. Sajnos nekem nem vált be csak akkor szoktam használni ha olyan körmöt készítek amihez direkt le kell húzni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2015. augusztus 27.

Adnilem

2015. július 22.

Én is vettem egy ilyet próbaképpen. Számomra a darabolás volt kicsit nehéz, mert ha levágtam és úgy ragasztottam, lett egy kis hézag a szélén, vagy túllógott. Ha ráragasztottam és úgy vágtam el az meg elég macerás volt, főleg a jobb kezemen. A puklisodás nálam is jelentkezett és a fedőlakk használatával is feljöttek a végei kb. 1 nap alatt, aztán simán le lehetett húzni. Nekem így elsőre nem lett nagy szerelem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. július 22.

Lina14

2015. július 22.

a 11 holo stripes csomagot sikerült végre megszereznem. remekül tapadnak, nem tud alájuk a lakk befolyni, viszont nem nehéz leszedni és nem tépi vagy rongálja meg az alatta lévő száraz(!!) lakkozást. önmagában is használható, viszont a méretre vágás okozhat kellemetlenséget, mert tényleg nagyon vékonyka a tekercs. az első próbalakkozáshoz alig kellett belőle használnom (mondjuk csak 2-2 ujjamon volt díszítés), ezért valószínűleg sokáig fogom még használni :) mivel 500.- ért vetettem, szerintem abszolút megéri!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. július 22.

HevesPetra

2015. július 1.

Kíváncsi voltam rá egy ideje, és közben láttam egy ilyen csíkozásos manikűrt is, így kipróbáltam. A használata nem okozott problémát. Amire azonban figyelni kell, hogy tényleg feszesen simuljon fel a körömre, mert később hajlamos "felpuklisodni". Nekem ez a keresztben, átlósan felvitt csíkokkal fordult elő. Utána ne felejtsd el a fedőlakkot.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. július 1.