Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence

Ár:   649 Ft   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Kmanci, Módosítva: 2015. március 25.

Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

2013 júliusi trendkiadás

Ez az innovatív öntapadó körömmatrica egyedülálló és meglepő gyöngy-szerű 3D hatást hoz létre a körmökön.

01 rainbow sprinkles

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

borkawhite

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2014. április 28.

Kár, hogy kérészéletű volt, még az utolsó pillanatban csíptem el. Élénk, vidám színek, könnyű használhatóság és cukiság jellemzi. Az egyetlen bajom vele, hogy nagyon könnyen leperegnek a kis gyöngyök, még egyszerű, hétköznapi használatnál is, és ha egyszer megindul az egyik, a mellette lévők szolidarítanak vele, ettől kezdve pedig a sima üveglapba is beleakad a fennmaradó ragadós, cakkos rész.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. április 28.

bandita

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2013. augusztus 17.

Egyelőre úgy tűnik, hogy megcsíptem a főnyereményt!
Már a boltban szerettem volna hangosan felvisítani a gyönyörűségtől, amikor tudatosult bennem, hogy dehogyis fogok én apró gyöngyszemekkel golyózni manikűrözés közben, idegeskedni, hogy vajon feltapadnak-e, ottmaradnak-e, egyenként belehalni minden lepottyant gyögyöcskébe, amikor ITT VAN EZ!

A termék, azaz a mennyei manna közelebbről:
Gyöngyházfényű, enyhén áttetsző minimum négy színű kaviárszemekből álló körömmatricák ezek, amelyeket kedvem szerint kurtíthatok, szabdalhatok, a legnagyobb akár a nagylábujjam körmére is passzolhat, ha nagyon akarom, és még akkor is jut a mellső végtagok valamennyi körmére is!
Színek: Összességükben meleg színhatást nyújtanak, halványzöld, barack, halványrózsaszín, sötétrózsaszín golyócskák egyenletesen elosztva, alattuk pedig áttetszik a felkent körömlakk színe.
Ugrálni tudnék örömömben, hogy az Essence végre megoldotta a tartós kaviár-manikűr problémámat.
Ezt a terméket szerintem egy hat hónapos Német Juhász kutya is fel tudná ragasztani a körmére ha egyszer megmutatják neki! :D

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2013. augusztus 17.

Egyelőre úgy tűnik, hogy megcsíptem a főnyereményt!

A termék, azaz a mennyei manna közelebbről: