Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Sminkek szemre
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: gracecelestil, Módosítva: 2012. február 4.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Sminkek szemre

Metálos finishű szemhéjtusok.

Kaphatóak 4 színben.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

dori010

2013. július 12.

A 06-os pinkadelic van meg. Szép a színe, könnyű használni. Tartós.:)

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2013. július 12.

A 06-os pinkadelic van meg. Szép a színe, könnyű használni. Tartós.:)

szepjulia

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2013. április 13.

A 04-es techno girl (lila) árnyalat van meg. A színe az nagyon tetszik, az egyetlen bajom vele az, hogy egy kicsit híg. Mikor festem vele a szemem, elég sokszor át kell menni a vonalon, hogy a szín tényleg szépen előjöjjön és látszódjon. Egyébként meg vagyok vele elégedve, mert tartós és az ára is nagyon kedvező. Leszállítva sikerült még anno beszereznem 200 Ft-ért.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. április 13.

Maanina

2012. augusztus 23.

Nekem nagyon bevált az essence fekete tusa, ezért gondoltam hogy kipróbálom a színes változatot is. A barna (01 got a date?) változat van meg. Meg voltam vele elégedve, de ismerve az essence tusokat, jobbra számítottam. Szép csillogó színe van, és szuper az ecsete. Viszont az én szememen alig volt észrevehető. Ár-érték arány miatt is megéri kipróbálni.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. augusztus 23.

micianna5

Bőrtípus: Zsíros
2012. augusztus 5.

nekem nagyon tetszett, el is fogyott sajnos. sok helyen kerestem de nem találom, miután már nem is gyártják ugye, elég nehéz feladat ez. ha valakinek van eladó/felesleges, megvenném.
email: micianna5@gmail.com

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. augusztus 5.

email: micianna5@gmail.com

missLauren

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2012. június 11.

A pigmentáltságával nincs gondom, de nekem nem túl intenzív, rengetegszer kell áthúzni hogy elérjem az áhított eredményt. Nem venném újra...

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. június 11.

april

2012. április 29.

Elég olcsó volt, nekem a 03-as pretty cool árnyalat van meg, meglepően jó, szépen pigmentált szín! A tartósságával sincs gond. Nem hittem, hogy ennyire jó lesz, ilyen olcsó terméktől rosszabbra számítottam. Ajánlani tudom!

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. április 29.

norci

2012. április 14.

Lilában vettem meg, nagyon szeretem. Nem húz annyira erős csíkot, ami bizonytalan kézmozdulatok esetén mondjuk inkább előny, viszont szépen és láthatóan csillog. Cicaszemet biztos nem lehet vele festeni, de kiemelésre a csillámjai révén tökéletes. Megvenném újra.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. április 14.

kékszemű

Bőrtípus: Zsíros
Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2012. március 23.

Akciósan vettem régebben 299 Ft-ért. Szépen pigmentált s jó tus!!!

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. március 23.

Akciósan vettem régebben 299 Ft-ért. Szépen pigmentált s jó tus!!!

Biu

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2012. március 17.

Nekem a pink és a türkiz van meg. A pink kellően pigmentált, a türkizre ráfér legalább 2x áthúzás. Amúgy nem rosszak, tartósak, de nem túl sokszor nyúlok értük

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. március 17.

Lolita

2012. március 2.

Anno ez volt az első tusom :). A barna volt meg, a színét imádtam, hamar megtanultam használni (azóta tudok minden tussal bánni), nagyjából tartós is volt, nap végére, több mint 8 óra viselés után kopott csak meg kicsit.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. március 2.