Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence Nail Art Design Stencils
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: kencéske, Módosítva: 2017. január 16.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
KePalmaKiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)
Soha többet ezt.

Soha többet ezt.

Akciósan vettem a Rossmanban pár hónapja, ha jól emlékszem 200Ft-ért. Sajnos nekem nem működött, pedig rengeteg variációt próbáltam: hagytam a lakkot megszáradni, vagy csak félig megszáradni, más alaplakkot kentem alá ill. más színes lakkot rá... Az eredmény minden esetben ugyanaz: szétfolyt, elkenődött lakk, össze-vissza szakadt, tépelődött matrica (ami helyenként még az alaplakkot is felszedte) és agybaj. :@ Soha többet!

Én eddig egyszer próbáltam ki a pillangósat,teljesen jól működik.Én csak a két gyűrűs ujjamra használtam 1 sablont,de béna voltam és elszakítottam,azóta ott csücsül a körömlakkos dobozkában,nem volt hozzá hangulatom azóta,pedig klassz lett:)

Én 200Ft ért vettem.Teljesen meg vagyok elégedve vele anyumnak is csináltam vele körmöket és tetszett neki is és nekem is tuti újravenném. 5/5*

Jajj, ma vettem meg a csillagosat 100 kemény forintért, (Müller outlet) előzetes csekkolás nélkül remélem nem volt kidobott pénz, ennyiből kijön egy automatás kávé... :D
Azt próbálta már valaki, hogy nem azonnal a körmére helyezi, hanem egyszer felragasztja a csuklójára, csak utána a körmére? Az autópálya-matricát is így tesszük egyszerűbben lehúzhatóvá, hátha ennél is segít?
Update: Kell papírzsepi, körbe kell nyírni a mintát, mert eredetileg túl böhöm a matrica, és oldalról gyorsan lehúzni, mint a gyantacsíkot, amíg még nedves a lakk. Előtte kétszer ráragasztottam a kézfejemre, így eléggé ragadt még, de nem túlságosan. Felragasztottam a tenyeremre, letöröltem a körömlakkot a stencilről, majd jött a következő köröm. Nem lett mind tökéletes, de a gyakorlatlanságom miatt van. Egy sablonnal mind a tíz köröm meglett.
Ennyiért és egyszeri használatra bőven megéri. Idővel (10 használat) el fog fogyni, de a 10 forint/használat elég verhetetlen nálam.

Nekem a csillagos van meg, most próbáltam ki és nagyon jól sikerült.

Nekem a csillagos van meg, most próbáltam ki és nagyon jól sikerült.

Konkrétan használhatatlan... aki ilyen jellegű mintákat szeretne, vegyen körömnyomdát inkább. Abból egy lemez 500 huf és azt újra is lehet használni, ezt meg egyszer sem lehet használni... kár :(

Ebből tanultam meg, hogy nem szabad krémmánia nélkül semmit se venni. Hirtelen felindulásból vettem meg, mert megtetszett a csillagos minta. Hát, egy körmömön próbáltam ki, aztán hagytam az egészet a fenébe. A minta nekem is lejött, 1-2 pont maradt talán rajta. Megbántam, hogy megvettem. Szeretem az essence termékeket, de ez szörnyű, és ahhoz képest a 450 Ft sok érte.

Annyira lelkes voltam,amikor megláttam ezt a virágos "matricát" ,egészen addig amíg ki nem próbáltam.Az ára nem volt sok (450 Ft körül)bár így utólag pénzkidobás volt.Kilakkoztam szépen a láb körmöm,halvány rózsaszínnel,Megvártam a teljes száradást!ráragasztottam a matricát majd lefestettem,piros astor,jó minőségű lakkal.Megvártam míg megszáradt és lehúztam...Na itt volt a hiba mert nem maradt ott a minta hanem jött le a sablonnal együtt a lakk,csak néhány pontocska maradt utána.2x próbáltam.Egyszer kilakkoztam a sablont és rögtön lehúztam akkor maradtak foltokban a virág egyes részei,majd még egy próba után megvártam a teljes lakk száradást akkor még jobban bele ragadt a lakk a matricába és nem a körmömön végezte hanem a matricán.Nagy csalódás volt nekem ez a termék.3 matricát használtam el,és hogy is mondjam a termék egy nagy nulla...

Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia