Essence

Ár:   749 Ft   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:     Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: falatka18, Módosítva: 2013. február 15.

Kiszerelés:
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Borostyan
Újonc  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Mirabylia

2019. július 5.

Pont ilyet kerestem! Örültem neki, hogy találtam, ráadásul kétvégűt. Pontozáshoz korábban házi barkács verziót használtam, de az nem volt praktikus, ha hurcolásztam. Ez ár/érték arányban pont megfelel. Régi darab már.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2019. július 5.

Ciklon3

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2017. augusztus 27.

Nekem nagyon bevált. A körmös boltban talált hasonló termék ugyan fele ennyibe került, viszont más méretű pöttyök készítésére alkalmasak. Így már 4 különbözö nagyságú pöttyöt lehet varázsolni :) celofánra kell kenni kb. 3 ecsetvonást a lakkból, majd használat után sima papírtörlővel letörölni. Nekem bevált, és nem esett szét az eszköz, mint az előttem szólóknak

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. augusztus 27.

mrs.imperator

Korcsoport:  -
2017. március 12.

Régóta vágytam erre, és elégedett vagyok. Eddig csak a körömlakkok ecsetjével próbáltam pöttyöket készíteni több-kevesebb sikerrel, de a pontozó tollal sokkal jobb. Jó hogy két végű és kicsi és nagy gömböt is lehet használni.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2017. március 12.

Vzsl05

2016. augusztus 3.

Egyszerű vele szép díszítést készíteni és könnyen tisztítható.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2016. augusztus 3.

Egyszerű vele szép díszítést készíteni és könnyen tisztítható.

Ági88

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2014. február 15.

Szeretem, mert könnyű használni és egész mutatós körmöket lehet vele készíteni. Tisztítani is könnyű, igaz, az egyik vége kiesett közben, de vissza lehetett tenni.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. február 15.

vidak.regina

2013. október 29.

Tegnap vettem és egyből ki is próbáltam pöttyös körmökhöz. Ahhoz képest, hogy most csináltam először, egész jó lett, könnyű volt használni :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. október 29.

kati545

2013. április 30.

Hasznos kis eszköz lenne, ha meglenne hozzá a kézügyességem, időm és türelmem. Régóta szemeztem vele és pár hete megvettem, de nekem egyáltalán nem vált be. A fejemben megszülettek a csodálatos körmök és természetesen biztos voltam benne, hogy el is tudom készíteni azokat, de sajnos nem megy. :( Azért adok csak 3 pontot, mert valószínűleg ez az én bénaságom miatt van így, s ha foglalkoznék a dologgal, akkor rövid időn belül mestere lennék az eszköznek.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. április 30.

Cintii

2013. március 29.

Karira kaptam anyuméktól.Egyszerű vele dolgozni és szép,mutatós körmöket csináltam már vele imádom !!! 5/5*

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2013. március 29.

Endzsike

2013. március 25.

Bár lejött mindkét vége és meg kellett ragasztani azonfelül nagyon szeretem:)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. március 25.

Bár lejött mindkét vége és meg kellett ragasztani azonfelül nagyon szeretem:)

kriszta49

2013. március 16.

Nagyon jó. Könnyű vele dolgozni/pontozni. Rendesen le is tudtam takarítani körömlakklemosóval. Mondjuk az egyik fele egyszer kiesett, de vissza tudtam rakni. ;)

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. március 16.