Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: UnVraiAnge, Módosítva: 2015. szeptember 20.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

Különleges mágneses körömlakk, mellyel pillanatok alatt Te lehetsz a legtrendibb csaj! Szükséges hozzá a speciális Nail Art Magnetic körömlakk illetve a külön megvásárolható Nail Art Magnet névre hallgató mágnes.

Kiszerelés: 8 ml

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Borostyan

Matilda

2015. augusztus 4.

4 árnyalat van meg, én csak magában használom, mert úgy nekem jobban tetszik és amúgy sem akarok a mágnessel szórakozni. Nagyon tetszenek a metál színek, de a tartóssága sajnos rosszabb, mint a többi essence lakknak.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. augusztus 4.

kimo

2015. augusztus 2.

Szépnek szép, de egy napot sem bír ki. Azt azért hozzátenném, hogy nem Essence mágnest használok, mert az nagyon gyenge- az avoné sokkal jobb erre, pedig az sem a legminőségibb. Zöld színben van meg, tényleg gyönyörű, de sajna egy estét sem bír ki, fedőlakot pedig nem lehet rá kenni, mert eltűnteti a mintát.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2015. augusztus 2.

TheGirl

2015. április 12.

Hát, lehet én vagyok béna, de nekem nem igazán sikerült ezzel mintát csinálnom. 1-1 körmömön egész jó lett, de a többin nem sikerült.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. április 12.

medgirl

2015. március 6.

Nekem a 06-os kék színű lakk van meg. Mikor megvettem még nagyon szerettem használni, bár nem a hozzá kapható mágnessel, hanem egy régi Danonino hűtőmágnesemmel. :) Azóta már azt sem használom, mert még azzal is elég sok idő elkészíteni a körmöket. A lakk egyébként könnyen felvihető és gyorsan is szárad, így el fogom használni, viszont újravenni nem fogom.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. március 6.

starflo

2015. március 3.

Én a mágneses fedőlakkot használom, 350 Ft-ért vettem, a mágnest pedig 180 Ft-ért, ennyit megértek. Ahhoz, hogy szép mintát kapjunk, először meg kell várni míg teljesen megszárad a színes réteg és csak utána szabad a fedőlakkot felkenni, mivel a még nem teljesen száraz színes lakkrétegen valahogy nehezebben alakul ki a minta. Nem rossz termék, de macerás a használata a mágnesnek. A fedőlakk csalóka, úgy tűnik teljesen megszárad viszonylag gyorsan, de sajnos párnanyomatos lett a körmöm reggelre. Ráadásul néha kicsit buborékosodik is. Teljes áron biztos nem venném meg.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. március 3.

Yeliz

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2014. december 12.

A Joy-hoz volt csomagolva még nyáron talán a lakk és vettem hozzá egy mágnest is, mert persze úgy akarja kipróbálni az ember. A mágnest sikerült párszor olyan közel rakni a körmömhöz hogy beleért a lakkba, de ha nem rakja közel az ember akkor nem jön ki a minta. A lakk maga nem rossz, ilyen sötétkékes-szürkés árnyalatban van meg, de a többit megnézve nem szép a színválaszték.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. december 12.

NBetti2000

Bőrtípus: Zsíros
2014. április 26.

nagyon jó kis találmány de ezt már a magnesnel is írtam :)

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2014. április 26.

nagyon jó kis találmány de ezt már a magnesnel is írtam :)

xxNikixx

2014. március 9.

Akciósan vettem 350-ért egy lakkot a mágnest pedig 150 ft-ért :) Nem mindig tudok egyenletesen mágnesezni, de amikor igen, akkor nagyon szép lesz az eredmény. Egyébként a lakkot szerintem simán is fogom használni mágnesezés nélkül :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. március 9.

livia1979

Bőrtípus: Zsíros
Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2014. március 7.

Leárazva vettem 150 Ft-ért, a mágnest is ugyanennyiért. Nem tudtam otthagyni, és milyen jól tettem, hogy velem jött. Két árnyalatot vettem meg: 06-sötétkék, 07-arany/keki. A mágnes pedig a sima csíkos mintájú. Én körmönként dolgoztam vele, egy réteg majd jött rögtön a második réteg is, ahogy felkentem már mágneseztem is, ahogy fölé tartottam már csíkos is lett a lakk (nem kell neki 15 másodperc, elég 2-3 is). Nagyon szép egyenletes csíkokat produkál, nekem a sötétkék lakk jobban tetszik, az arany kissé szolíd, nem jön ki rajta az érdekes mintázat. Kissé folyékony a lakk, mintha fel lett volna hígítva, de így is jól lehet vele dolgozni, gyorsan szárad a két réteg. Eléggé tartós is. Napsütésben a legszebb :)

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. március 7.

Annie4

2014. március 7.

lila és zöld színben vettem, plusz a cikk-cakk-os mágnest hozzá, a lilával nem olyan szép de a zölddel nagyon jó! nem tudom miért de azzal sokkal szebb, jobban látszik a minta. én úgy csináltam hogy felkentem egy réteget, aztán száradás után még egyet és azt mágneseztem meg. viszont miután egy ujjon lakkoztam, azonnal mágneseztem, mert hamar szárad, és akkor már ugye a mágnes nem használ.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. március 7.