Essence

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: vlilla0522, Módosítva: 2013. június 21.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Ecsetek

Mixelj össze vele több színt, akár a színátmentes, akár a glitteres lakkozásokhoz alkalmazható ecset.

Köszönhetően a puha, szintetikus szálainak, tisztítása is egyszerű, egy kis körömlakk lemosó használatával.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Borostyan

Mirabylia

Bőrtípus:  -
2019. július 5.

Pont ilyen méretű legyezőt kerestem. Szerintem teljesen megfelel. Akcióban vettem nagyon olcsón. A célnak megfelel, akármelyik technikához használom.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2019. július 5.

Lina14

2015. június 20.

Drybrush technikához vettem, arra kiválóan alkalmas. Rugalmasak, kellően puhák a sörtéi, könnyű tisztítani is.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. június 20.

Femi

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2015. június 14.

Nekem nem igazán vált be, valamiért nem úgy működött, ahogyan én akartam.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. június 14.

Nekem nem igazán vált be, valamiért nem úgy működött, ahogyan én akartam.

currmano

2015. június 9.

Festésre sose használtam, mert mikor megvettem félreraktam, hogy majd ha lesz időm kísérletezek vele, aztán mikor legközelebb újonnan előszedtem, úgy vettem ki a tokjából, hogy a ragasztás elengedte a fejét, aztán nem bíbelődtem a javításával. Ellenben csillámpor, meg egyéb hasonló kis mütyür felhelyezésére tökéletes. :)
Eddig semmi bajom nem volt az essences termékekkel, úgyhogy azért, mert véletlenül egy selejtes darabot fogtam ki, nem fogom leértékelni. (Egyébként jó minőségűnek nézett ki.)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. június 9.

roni07

2014. június 26.

Tegnap beszereztem ezt az ecsetet, régóta volt a listámon és most nagyon belelkesedve haza is vittem. Jöhet a gyakorolgatások sora, mostmár csak ügyesnek kell lenni ezzel a szuper ecsettel.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2014. június 26.

bandita

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2013. szeptember 7.

Ma vettem, és már alig várom, hogy hosszasan használhassam! :)
Ez volt az egyik legjobb dolog, ami ma velem történt.
A próbák során nagyon béna voltam, de szerintem hamar belejövök majd.
Az ecset szerintem hibátlan minőségű, könnyen tisztítható, finom, rugalmas, nem győzöm csodálni.
Finom színátmenetek létrehozására szánom elsősorban, de érzem, hogy vannak benne még rejtett tartalékok!
Ahw de izgalmas kis mütyürke ez :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2013. szeptember 7.

Ma vettem, és már alig várom, hogy hosszasan használhassam! :)
Ez volt az egyik legjobb dolog, ami ma velem történt.
A próbák során nagyon béna voltam, de szerintem hamar belejövök majd.
Ahw de izgalmas kis mütyürke ez :)

skorpió

Bőrtípus: Zsíros
2013. július 23.

Addig nézegettem a legyezős technikával készült szépséges körmöket, míg olthatatlan vágy fogott el az ecset után! Bambászkodtam nemrég az essence pultnál, és ott volt a kis édes! Már jött is velem haza! A kezdeti ügyetlenkedésem nem az ecset hibája, szegény szépen tűrte a bénázásomat is. A rövid nyele miatt jól kézre áll, az ecset pici, körömhöz pont elegendő. Lakklemosóba mártva könnyen, gyorsan tisztítható.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2013. július 23.