Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: ajjamo, Módosítva: 2012. július 11.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

Mindegyik páros egy alapréteget és egy csillámos fedőlakkot rejt magában, melyek passzlnak egymáshoz. Természetesen más lakkokkal is párosíthatóak!

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Borostyan
Újonc  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

ehilda

2017. április 30.

A 03 mr big fedőlakk (rózsaszín csillámos) már évek óta megvan és még mindig kitűnően működik. Tökéletes az ecset, elegendő mennyiséget visz fel ha pedig jobban lehúzom az ecsetet, akkor ritkábban is sikerül felkenni. Nagyon szuper, tartós, mutatós és ami fő, hogy alatta nem repedezik a lakk, mint a miss sportynál, ami már az első használat után kb egy nappal már észrevehető volt. Kár, hogy már nem gyártják.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. április 30.

sabrirory

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2014. március 19.

Nekem a 03-as carrie és a 01-es edward van meg Reloaded verzióban. a 03-as rózsaszínes árnyalatú és egy rétegben is gyönyörűen fed. A 01-es pedig baba kék vagy égszín kék, de nagyon foltosan fed,viszont a színe valami hihetetlen szép. Leárazva 150 Ft-ért vettem őket. :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. március 19.

sihaya

2014. március 5.

04-Carrie alaplakkot vettem meg, Rossmannban 150 Ft-ért vesztegették, hát ennyiért nem hagyhattam ott! :) Egy rétegben tök jól fed, fedőlakk nélkül viszont hamar megpattan, de ennyit megért.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. március 5.

liszka

2014. január 27.

03 - mr big nevű rózsaszínű fedőlakkot vettem meg, egy vastagabb rétegben jól fed és szerintem nagyon szép fedőlakk.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. január 27.

OAdrienn

2013. december 20.

A Bella árnyalatban volt meg, ami a kedvenc zöld színű lakkommá nőtte ki magát. 2 rétegben tökéletesen fedett, átlagos tartósságú és száradású volt. Viszont ez a szín egy csoda volt.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. december 20.

drica

2013. november 24.

Nekem a kék alaplakk van meg, kiárusításban vettem, a fedőlakkja már nem volt kapható. Fenomenális színe van!

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2013. november 24.

Mackólány

Bőrtípus: Zsíros
2013. július 21.

Nekem a rózsaszín csillámos van meg, de az ecsete olyan fura, meg hát többször át kell kenni hogy normálisan mutasson a körmön, többszöri felkenésre persze szuperül mutat :)

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. július 21.

Tettix

2013. június 3.

Én egy csillámosat vettem belőle, de elég nagy csalódás volt. A színe szép lenne, emiatt is vettem meg, de a benne lévő csillámok egyáltalán nem egyforma méretűek, és vannak benne hatalmas kék négyzetek is. Ami azt eredményezi, hogy csak sötét színű lakkra érdemes felkenni, mert egyébként olyan, mintha kosz lenne a körmöm felszínén. A levakarhatatlanság miatt további -1, mert szó szerint görcsbe áll a kezem, mire lemosom.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. június 3.

Maanina

2012. augusztus 23.

Imádom őket! Beszereztem a kék(07 chuck&blair) és a rózsaszín(08 gabriella&troy) "ikreket" is. Már sajnálom hogy nem csaptam le a zöld párosra. Együtt feltéve nekem kicsit túl soknak tűnnek ezért keverem őket. Azért imádom őket, mert egyenként használva is nagyszerűek, a legjobb essence lakkok.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. augusztus 23.

eleonora.gonda94

2012. július 14.

Nekem csak alaplakk van meg, már sajnálom, hogy nem vettem csillámosat.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. július 14.

Nekem csak alaplakk van meg, már sajnálom, hogy nem vettem csillámosat.