Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence Nail Art Twins Körömlakk
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: ajjamo, Módosítva: 2012. július 11.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
Mindegyik páros egy alapréteget és egy csillámos fedőlakkot rejt magában, melyek passzlnak egymáshoz. Természetesen más lakkokkal is párosíthatóak!
A 03 mr big fedőlakk (rózsaszín csillámos) már évek óta megvan és még mindig kitűnően működik. Tökéletes az ecset, elegendő mennyiséget visz fel ha pedig jobban lehúzom az ecsetet, akkor ritkábban is sikerül felkenni. Nagyon szuper, tartós, mutatós és ami fő, hogy alatta nem repedezik a lakk, mint a miss sportynál, ami már az első használat után kb egy nappal már észrevehető volt. Kár, hogy már nem gyártják.

Nekem a 03-as carrie és a 01-es edward van meg Reloaded verzióban. a 03-as rózsaszínes árnyalatú és egy rétegben is gyönyörűen fed. A 01-es pedig baba kék vagy égszín kék, de nagyon foltosan fed,viszont a színe valami hihetetlen szép. Leárazva 150 Ft-ért vettem őket. :)

04-Carrie alaplakkot vettem meg, Rossmannban 150 Ft-ért vesztegették, hát ennyiért nem hagyhattam ott! :) Egy rétegben tök jól fed, fedőlakk nélkül viszont hamar megpattan, de ennyit megért.

03 - mr big nevű rózsaszínű fedőlakkot vettem meg, egy vastagabb rétegben jól fed és szerintem nagyon szép fedőlakk.

A Bella árnyalatban volt meg, ami a kedvenc zöld színű lakkommá nőtte ki magát. 2 rétegben tökéletesen fedett, átlagos tartósságú és száradású volt. Viszont ez a szín egy csoda volt.

Nekem a kék alaplakk van meg, kiárusításban vettem, a fedőlakkja már nem volt kapható. Fenomenális színe van!

Nekem a rózsaszín csillámos van meg, de az ecsete olyan fura, meg hát többször át kell kenni hogy normálisan mutasson a körmön, többszöri felkenésre persze szuperül mutat :)

Én egy csillámosat vettem belőle, de elég nagy csalódás volt. A színe szép lenne, emiatt is vettem meg, de a benne lévő csillámok egyáltalán nem egyforma méretűek, és vannak benne hatalmas kék négyzetek is. Ami azt eredményezi, hogy csak sötét színű lakkra érdemes felkenni, mert egyébként olyan, mintha kosz lenne a körmöm felszínén. A levakarhatatlanság miatt további -1, mert szó szerint görcsbe áll a kezem, mire lemosom.

Imádom őket! Beszereztem a kék(07 chuck&blair) és a rózsaszín(08 gabriella&troy) "ikreket" is. Már sajnálom hogy nem csaptam le a zöld párosra. Együtt feltéve nekem kicsit túl soknak tűnnek ezért keverem őket. Azért imádom őket, mert egyenként használva is nagyszerűek, a legjobb essence lakkok.

Nekem csak alaplakk van meg, már sajnálom, hogy nem vettem csillámosat.

Nekem csak alaplakk van meg, már sajnálom, hogy nem vettem csillámosat.