Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: UnVraiAnge, Módosítva: 2017. január 18.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

Körömlakk hatású matrica, mely akár 5 napig is tökéletes marad!

Kiszerelés: egy dobozban 14 darab matrica található.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

termelinda

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2014. február 7.

Hát, érdekes volt a körmömre vágni ezeket a matricákat, hogy szépek is legyenek, de utána nekem megérte, olyan jól mutattak rajta :) Tartósságra nekem 2-3 napot bírtak, azzal meg voltam elégedve :) Összességében 4*

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. február 7.

OAdrienn

2013. december 22.

Amilyen szépek a matricák, annyira nem érnek semmit sem. Nehéz feltenni, mert egyik sem passzol a körmömhöz. A hosszúsággal kapcsolatos problémák még elmennének, de a szélességgel is megjártam. Konkrétan mielőtt feltettem volna őket, mindet át kellett szabnom. Másrészt önmagukban nem is tapadnak a körömre. Úgy használtam, hogy először átlátszó lakkot kentem a körmömre, majd felragasztottam, így a lakk a matricával együtt száradt meg. Ennek ellenére a tartóssága katasztrófa volt. Pár nap után sorban váltak fel. Szörnyű!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. december 22.

annapanna

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2013. szeptember 1.

Az alapötlet, hogy nem kell a körömlakk száradására várni, nem kell félni, hogy elmaszatolódik, nagyon tetszik, viszont a matricás "körömlakk" kivitelezésével van némi problémám. A kisujjamon próbáltam ki, és mivel ott még semmi gond nem volt úgy döntöttem, hogy felrakom a többire is. És ekkor vettem észre az első hibát: nem simul rá a domború körmömre és így hullámos marad,ami gondolom nyagyban csökkenti a fennmaradási idejét.Aztán: nem tudom kinek van ilyen ovális hüvelykujjkörme, de az én kocka körömágyamon kissé furán nézni. Egyébként a felhelyezése könnyű volt, de a méreteket nagyon ügyesen kell eltalálni!
Update: kb 5 óráig bírtam a körmömön ezt a "csodát", aztán le kellett szednem, mert a vége felvált, és idegesített, hogy mindenbe beleakad, jobban mondva beleragad. -1 csillag!

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. szeptember 1.

zsoxcore

2013. május 11.

Egy leopárdmintásat sikerült pár hónapja kifognom 99 Ft-ért. A gyűrűsujjamra tettem egyet-egyet. Mindenki beájult tőle, hogy milyen ügyes vagyok, én pedig csak somolyogtam az orrom alatt, hogy ha tudnák... :D Tetszett, mert minimális kézügyesség, olló, és egy áttetsző körömlakk kellett hozzá, és nagyon szép manikűrt lehetett vele csinálni, ami tartósabb, mint egy-egy körömlakk, és nem kell annyit fáradozni vele.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. május 11.

Testbe

2012. június 17.

Körömmániás vagyok, de ezeket sajnos ki se tudom próbálni, mert a matricák túl rövidek a körmeim hosszához. Tudom, hogy az ember természetes körme általában nem olyan hosszú, mint az enyém, de szerintem erre gondolhattak volna, mert így kizártak egy vásárlói réteget. :(

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. június 17.

Szütyő Beauty blog

2012. május 27.

Nem nagyon értettem a logikáját, mert ez egy matrica, de attól hogy kenek rá egy réteg lakkot, még matrica marad! Nem lesz tartósabb, nem marad fent tovább, egy réteg kerül a papírra semmi több. Vagy odaragad vagy nem... Legalábbis Nekem ez volt a tapasztalatom. 2 napig bírja, aztán szeva. De addig tutiság.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. május 27.

Kiwi

2012. május 15.

Nekem bejött.5napot simán kibirt,egy kis fedőlakkal.Még tovább is birta volna szerintem,csak már untam a mintát :/

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. május 15.

belle

2012. május 4.

Nekem nem vált be. Nem tudtam szépen felrakni a körmömre és az íve sem megfelelő. A legrosszabb pedig, hogy amikor próbáltam leszedni akkor letépte a körmöm felső lemezeit amitől elég sokáig csúnya volt a körmöm.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. május 4.

Heni1009

2012. április 22.

Nagyon ki szeretném próbálni, de nem tudom, hogy is kellene igazán. Akinek bevált és akár 10 napig is fennmaradt elmondaná, hogy hogyan rakta fel? itt gondolok az alapozólakk, fedőlakk használatra és arra h vágtátok vagy reszeltétek e a végét.:) Előre is köszi:)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. április 22.

kvitta.girl

2012. április 7.

nekem az összes ujjamon szép lett úgy háromnegyed óra bénázás után,najó inkább csak bal kézzel bénáztam nehéz úgy vágni:) De valamiért a bal hüvelyk ujjamra nem tapad meg , a matrica elfogyott elég béna hogy azon nincs semmi most:/ keresek gyűjteményembe hasonló színű alaplakkot rákenem azt,azon a csíkok elmaradnak:/ De ez a körömreszelős módszer hülyeség mert a körömreszelővel nem lehet leszedni én ollóval vagdostam körbe,aztán reszelgettem,rágcsáltam,megint rágtam..azért mondom sokáig szenvedtem,de szép nagyon jajj de sajnálom azt az egy körmöt:))

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. április 7.