Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence Ready For Boarding Körömlakkeltávolító Lakk
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Szütyő Beauty blog, Módosítva: 2012. október 27.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
Ha eltalálja az ember, milyen vastagon kenje fel, akkor lejön egyben. Ha túl vékonyan kened, akkor nem, és szenvedhetsz vele. :D Ha csillámokat szeretnék csillámok hátán és nem napokra tervezem, akkor kiváló, sajnos fürdés/mosogatás után hajlamos felázni és onnantól már nagy darabokban lejön akkor is, ha nem akarom, meg emiatt félek, hogy alatta marad a víz és szétrohad a körmöm. Lehet nem reális, de ki tudja.
300 forintért vettem talán, annyit megér szerintem.

300 forintért vettem talán, annyit megér szerintem.

Az elején nagyon tetszett, szépen lejött egyben a körmöm felületéről, a közepe fele viszont elkezdett sűrűsödni, és csak darabokban tudtam leszedni. Egyszeri mókának nem volt rossz, de maradok a sima alaplakkoknál.

Sajnos nagyon könnyen lekopik a szélénél, és nekem se sikerült egyben leszedni, csak apró darabokban tudtam lekapargatni...

Hát ez az abszolút pénzkidobás kategória, még jó hogy 99 forintért vettem a Rossmannban..
Nemhogy lehúzni nem lehet, még lemosni is keservesen. Egy körmömön volt türelmem lekapargatni, milliméteres darabonként...
Pedig az ötlet mennyire jó lenne, csillámos lakkok alá vettem..

Pedig az ötlet mennyire jó lenne, csillámos lakkok alá vettem..

Annyira megörültem ennek a kis újdonságnak, hogy ki kellett próbálnom. Az elképzelés tényleg nagyon jó,miszerint nem kell minden alkalommal körömlakklemosóval károsítani a körmünket, hanem egyszerűen "lehúzhatjuk" a megunt lakkot. Na nálam ez a következőképpen fest: fél órát minimum várnom kell mire megszárad annyira, hogy felvigyem rá a lakkot, jó ha 3 napot kibír a szerencsétlen lakk, már a második napon elkezd kopni a körmeim végénél. Sajnos a lekaparás sem olyan könnyű, én azt hittem majd szépen lehúzom mint egy matricát de agyon kellett kapargatnom szegény körmeimet és akkor is iszonyat nyúlós úgymond rágós állaga volt ami még nehezítette az eltávolítást. Még nem tudom, hogy elhasználom-e nagyot csalódtam benne.

adra! Rosszul tudod,ez egy alapozó lakk, amire színt kell vinni és akkor szeded le róla a színt,amikor már lemosnád,azzal a különbséggel,hogy le lehet "könnyen" kapargatni,nem kell hozzá lemosó.
Csak sajnos ez a valóságban úgy néz ki,hogy már a 2. napon magától ledobja a színt,a maradékot kapargathatod,de ezt nem teszi egyszerűbbé és ha úgy döntesz,hogy mégis csak körömlakklemosó,akkor nem szedi le szépen,hanem ilyen gumiszerű trutyit képez a körmön. Semmire nem jó.

Érdekes. Alapból jó ötletnek tartom, megkönnyíti a körömlakkozást, de igazából elég macera használni. Amíg nem szárad meg teljesen, addig szinte semmihez nem szabad hozzáérni, a legapróbb mozdulattól is lejön az egész, és a víztől egyszerűen feloldódik, és lejön. A hideg víztől is, fél órával felkenés után. A körömlakk már megvédi egy kicsit, de így is maximum 2-3 napig tartós, utána sajnos lejön, de legalább könnyen. Még gondolkozok, hogy sokat fogom-e használni, nyaralásra praktikus.