Essence Studio Nails Extra Hidratáló Körömbalzsam
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Egyéb | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: tulipánfa, Módosítva: 2013. március 20.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Egyéb | |
Az extra ápoló körömbalzsam értékes B5 provitamint, természetes méhviaszt és glicerint tartalmaz, valamint finom gyümölcsillatot hagy maga után. A körömbalzsam különösen hidratálja és pótolja a köröm és a körömágybőr nedvességtartalmát.
Kiszerelés: 12 ml
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Kata791Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Nagyon jó termék!
Kellemes az illata, gyorsan beszívódik, hidratál.

Nagyon jó termék!
Kellemes az illata, gyorsan beszívódik, hidratál.

Nagyon szeretem, bár már régen használtam, most ismét előkerült. :) Nincs benne túl sok, remélem árusítják még, mert szívesen újra venném. Szuper jó illata van és jól hidratál, hamar beszívódik.

Leakciózva pillantottam meg a Rossmann-ban. És imádom! Gyorsan beszívódik, hidratál és kellemes illata van.

Már egy ideje megvan, de nem igazán használtam, mert szerencsére nem olyan durván száraz a körömágybőröm. Most, hogy lenövesztettem a géllakkot, és a saját körmeimet erősítem az Essence Ultra Strong körömerősítőjével, folyamatos használatba vettem ezt a terméket is, mivel az erősítő lakk formaldehidet tartalmaz, ami nagyon kiszárítja a körmöt és a körömágybőrt. Írja is a termék, hogy ápoló olajat javasolt mellette használni. Lényeg a lényeg, jól hidratálja a kiszáradt területet, gyorsan beszívódik, a bemasszírozás után szinte azonnal tehetek-vehetek, nem fogok összekrémezni semmit. Az illata pedig egyszerűen mennyei, és még sokáig érezhető. :)

Finom illata van, hamar beszívódik. Nagyon ki tud száradni a körömágyam, és valamennyit segít rajta, de a hatékonyság kedvéért minden nap kell kennem. Tényleg hamar beszívódik, és utána kellemesen simának érzem az ujjaimat. Én azt vettem észre, mintha a körmeim picit gyorsabban nőnének tőle. Régebben volt egy másik essence-termék, pici átlátszó tégelyben volt, azt jobban szerettem, mert picit szilárdabb volt és jobban hidratálta a bőrömet, mint ez.

Csakis pozitívat lehet írni erről a termékről. Szép ápolt körmök elérésében nagyban segít, és olcsó. Tökéletes^^

Én már a második tégelyt koptatom és nagyon megszerettem. Hamar beszívódik, jól hidratál, kellemes az illata és baromi sokáig elég, emellett az ára is kitűnő! 5*

Szerintem nagyon jó, kellően hidratált lesz tőle a körömágybőröm. Minden lakkozásom előtt használom, szép, ápolt körmöket tudok vele elérni. Kellemes az illata is.

Finom az illata,és kellemesen lágy lesz tőle a körömágyam.Hamar beszívódik,és szépen hidratálja a körmöm és a körülötte lévő részt,nem kell belőle sok,nem fogy gyorsan :)

Ez az első krém, amit körömágybőrre vettem, így összehasonlítási alapom még nincs, de úgy érzem, nem hidratál eléggé. Viszont hamar beszívódik és nagyon finom illata van.

Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Kiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Újravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Imádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.