Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Sparklepony, Módosítva: 2017. január 16.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Dea

2015. október 23.

Akciósan vettem a csipkéset, a szép minta miatt.Elég nehéz vele bánni,de ha sikerül felrakni lehet szép végeredményt elérni.De akkor már körömnyomdázással jobban jár az ember.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. október 23.

hanka.horvath

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2014. február 10.

én sajnos nem bírtam magammal anno és teljes áron vettem meg.... hát nagyon megbántam!!!! senkinek nem ajánlom... inkább vettem volna valami körömlakkot...

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. február 10.

Underbelly

2013. december 1.

Szörnyű, borzasztó! Két egész percig bírta a körmömön, utána rögtön felkunkorodott.
Totális pénzkidobás!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. december 1.

Totális pénzkidobás!

Odrienn

Bőrtípus: Zsíros
2013. december 1.

Az eddigi értékelések hűen tükrözik mit tud...Borzasztó,csak egyszer vettem ilyent (szerencsére le volt értékelve),nagyon égetett a kíváncsiság,milyen is ez,bár soha nem fűztem nagy reményeket az ilyen matricákhoz.A sejtésem beigazolódott:egy kalap kaki az egész,kb a felrakást követő fél órában le is szedtem,annyira gázul nézett ki.Inkább nézek valami körömminta tutorialt a neten,inkább pepecselek csomót a körömlakkokkal,de akkor legalább tartós lesz.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. december 1.

fpetra1109

2013. október 20.

Mint a csillag is jelzi, teljes pénzkidobás... akciósan vettem meg, 300 valahány forintért, de az is kár volt érte! éppen hogy felragasztom és formára vágom és már válik is fel. Szörnyű!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. október 20.

Fubuki

Bőrtípus: Zsíros
2013. szeptember 26.

Égetett annó a kíváncsiság,milyen lehet,de nem mertem kipróbálni.Amikor le volt értékelve,megörültem és lecsaptam rá.Nagy hiba volt.Az még csak hagyján,hogy buborékosodott,ráncosodott,pedig próbáltam nagyon odafigyelni,de a mikor "méretre" reszeltem....Szörnyű volt,tiszta cafatos,fehér lett a körmöm vége.Az összkép irtó gagyi lett,de gondoltam meghagyom amíg bírja.Pont vacsizni készültem és mentem kezet mosni.A fantasztikus matricák feljöttek (pedig még fedőlakkot is tettem rá!).Akkor éreztem azt,hogy ebből ELÉG,letéptem az összeset és kivágtam a fenébe.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. szeptember 26.

x1342x

2013. szeptember 14.

Nagyon megtetszett a mintája, megvettem, eredeti árán... Hát, még leárazva is pénzkidobás lett volna, ez a valami szörnyű... Miután fel se tapadt a körmeimre műköröm ragasztóval sikerült felragasztanom a matricát egy műanyag felületre, ott megmaradt, de ennek ellenére ezt a valamit borzasztónak tartom.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. szeptember 14.

sam

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2013. augusztus 12.

Szörnyű...Semmiképp ne vegyétek meg. Én egy fekete csipkés végűt vettem, nagyon sajnálom azt a pénzt, amit erre kidobtam. A matrica méretével még nem is volt gond. De nemhogy negyed órát nem bír ki a zsírtalanított, megtisztított felületű körmön, rá se tapad rendesen.... Körömvágó kisollóval se lehet a köröm méretéhez igazítani, ugyanis elvágni sem lehet a matricát. Se az alá, se a fölé kent átlátszó körömlakk nem segít rajta. Totális pénzkidobás :(

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. augusztus 12.

pmirella

2013. május 12.

Borzasztó. De tényleg.. teljesen felesleges. Felragasztottam és negyed óra múlva már szépen vállt le a körmömről. A végén már átlátszó körömlakkal próbáltam odaragasztgatni,de az sem működött úgy igazán.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2013. május 12.

KataaBabaa

2013. március 27.

Egy csúnya baleset miatt vettem meg. Beszakadt a körmöm, nem szerettem volna h betörjön végleg. Ez a matrica lett a megoldás. Nekem sikerült szépen felrakni, de a ragasztóját oldja a víz. Ezt azzal oldottam meg hogy alaplakkal ragasztottam oda, úgy megállt. Két hétig küzdöttünk egymással mire lenőtt a körmöm. Hát amúgy soha többet, de akkor körömmentő volt. Ami zavaró volt még hogy brutálisan rövid, több mint fél centit kellett visszareszelni a körmeimből miatta.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. március 27.