Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence Sun Club 100% Splash Proof Szempillaspirál
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: maycily, Módosítva: 2016. január 6.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
100%-ig vízálló, és elkenődni sem tud. Az ívelt kefe és a speciális formula együttese biztosítja, hogy a pillák extra hosszúak és íveltek legyenek. Meleg vízzel könnyen lemosható!
Hétköznapra tökéletes spirál. Nekem hosszabbította és ívelte a pilláimat de mást nem igazán csinált vele.

Osztom a véleményt, csobbanásra nem jó választás, legalábbis nekem nem volt az. Inkább hétköznapi használatra, nagyyon szolid, natúr sminkekhez szoktam feltenni, nem csinál túl látványos pillákat, több a semminél, de ennyi. Sokkal jobbat is tud az Essence, azt kell mondjam. Olcsón jutottam hozzá, ez pozitív. Most már elhasználom, de nem kell többször.

Nekem a fekete csomagolású normál kefés van meg és az életem egyik legjobb és legolcsóbb spirálja. 299Ft volt akciósan és mire visszamentem nem volt már belőle. Versenyzik a jóval drágább spiráljaimmal :)

Én is a nagy leárazás idején vettem, pont annyit is ér, amennyibe került. Darabos, folyton a szememben kötnek ki a festék/kefe (?) darabok. Ettől függetlenül jobban meg vagyok vele elégedve, mint az előtte vásárolt 3-4000 ft-os Manhattan spirállal.

A friss termék nálam is póklábas volt, a vízálló hatás sehol, viszont nem egy rossz spirál, de nem azt kapjuk amit ígér.

A nagy leárazáskor vettem és miután kipróbáltam nagyon kiábrándultam belőle. Talán egy kicsit hosszítja a pilláim, de kegyetlenül összeragasztja őket. Ami a legjobban zavar: büdös. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy lehet egy szempillaspirál ilyen büdös. Ja, és ahogy leírták előttem, kibontás után ezek rostszálak tényleg elég félelmetesek :D

Csak azért vettem meg mert ígéretes volt hogy sok rostszálat tartalmaz, és mégis igen kedvező az ára. Tartós és kellően sötét a színe, de nem hosszabbított eléggé. Ezért nálam jár a pont levonás. Viszont szép próbálkozás ebben az árkategóriában.

Nekem nem jött be :( A festék tényleg fura szálas, az meg külön érdekes, hogy a vízálló spirált vízzel le lehet mosni.. A keféje viszont jó.

A grafitszerű szálak nagyon félelmetesek... Felvitelkor nincs olyan nagy baj, csak figyelni kell hogy ne legyen túl sok. Nade mikor lejön! Akkor nem lehet figyelni. A szemembe hullott valamelyik kis szál és irritált... Nem lenne rossz spirál (én 300 Ft-ért vettem, annyiért megéri) de ezek azért eléggé lehúzták nálam az eredményt.

A frissen vásárolt spirál már kihúzva a tokból póklábas... pedig a keféje nagyon jó, íves, szép pillákat csinálna, de maga a festék nem jó! Mintha grafitpor lenne megmágnesezve, kicsi szálak mindenfele, szerintem az essence-nek van ennél sokkal jobb spirálja is. Ja, és elvileg 100% vizálló, ez áll a tubuson, mellette, hogy meleg vízzel könnyen lejön :DD Hát ez mind igaz :D Ne ebben nézzetek Titanicot, és ne csobbanjatok vele sehova. Kettes,a kefe miatt.