Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence

Ár:   750 Ft   Kategória:   Arcápolók
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: riskababa, Módosítva: 2020. augusztus 24.

Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Arcápolók

Trendi csipesz lapos szélekkel, hogy a szemöldököd formázása még könnyebb legyen és még a legrövidebb szálakat is elérd.

Praktikus csomagolásban, kivehető betéttel.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Borostyan

QAMeli

Bőrtípus: Zsíros
2017. november 1.

Teljesen jó, már a másodikat használom (az elsővel kullancsot szedtünk ki egy cicából, és a csavaró mozdulattól végül szétvált a két fele) :D olcsó, cuki és precíz.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. november 1.

katica22

2017. október 15.

Nagyon szeretem, több éven keresztül használtam...csak sajnos hát hogy is írjam "elöregedett"... megvettem a másik társát az annyira nem jó, ezt nagyon jól eltalálták.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. október 15.

bugosgizi

2017. március 10.

Nagyon szeretem ezt a csipeszt. Mikor megvettem kicsit bizonytalan voltam vele kapcsolatban. De aztán mikor kipróbáltam rá kellett jönnöm hogy nekem ez a favoritom. Precízen és gyorsan tudom használni. Nem szakítja le a szőrszálakat hanem tövestől húzza ki. Fogásra is nagyon kényelmes. A kis rózsaszín alapon fehér pöttyös mintája pedig nagyon cuki. Édes csajos kis csipesz. :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. március 10.

blilla91

2017. január 28.

Nekem babarózsaszín alapon fehér pöttyös van meg és abszolút pénzkidobás volt, kicsúszik belőle a szőr, csak akkor tartja meg, ha nagyon-nagyon erősen szorítom össze, na de én inkább nem szenvedek vele. Használhatatlan.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. január 28.

Vivszii987

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2016. december 8.

Kedvenc. Egyszeruen szedheto vele a szemoldok,tobbet irnom sem kell rola azt hiszem.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. december 8.

Szancs96

2016. június 6.

Legjobb csipeszem eddig, egyszerűen és gyorsan lehet vele szemöldököt szedni. Évek óta használom.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. június 6.

novak.v

2016. március 7.

Előttem már mindent elmondtak, szóval vegyétek-vigyétek nagyon jó ár-nagyon jól használható-nagyon cuki, tökéletes és kész. Nekem jobb mint a Solingen csipeszem... ami sokat elárul. Kb. két éve vettem egy fehér alapon színes pöttyös cukiságot, aztán most csak azért kellett vennem újra, mert úgy eltűnt, hogy se híre, se hamva (a macskámra gyanakszom). Nem is volt kérdés, hogy megint ilyet veszek, most meg cuki babarózsaszín pöttyös. Azért kellenek néha ezek a kis cukiságok!!! :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. március 7.

Nittuska

2016. január 28.

Röviden tömören?? TÖKÉLETES 👌
Volt egy régi ami tönkrement és fogalmam sincs már h hol lett véve, aztán gyorsba kellett vennem egyet (gagyi 300 Ft-osat) hát borzalmas volt.
Utána néztem ezt és egyből megvettem, előttem már leírták csodálatosan ki lehet vele szedni a pici szálakat is, nem "törik" bele.
Az ára meg 750 helyett 350 volt :D de a teljes árán is simán újra venném, de remélem sokáig hű szolgám lesz ;)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. január 28.

Röviden tömören?? TÖKÉLETES 👌

julcsa95

2016. január 11.

A csomagolása nagyon praktikus, bárhová elvihetem magammal, nem félek hogy koszos lesz és megfertőződik. Már pár éve megvan és nagyon szépen ki lehet vele szedni a szálakat. A piciket is kiszedi és nem csúszik ki belőle a szál.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. január 11.

Khaleesi

2016. január 9.

Eddig a narancs pöttyösből volt már kettő is, árban ez a legjonb és biztos, hogy nem okoz csalódást. Nagyon jól kiszedi a szálakat. Meglepően sokáig lehet használni. Bár jó volt, hogy színes, a minta annyira nem tetszett. Most egy pár napja kijött egy új változat, rögtön bele is szerettem. Egy kicsit hidegebb árnyalatú babarózsaszín fehér pöggyökkel, imádom.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. január 9.