Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence The Little X-Mas Factory Nail Jewelry Sticker
Ár: | 400 Ft | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | Bőrtípus: | Minden | ||||
Lelőhely: | DM | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Emci, Módosítva: 2017. január 8.
Kiszerelés: | ||
Lelőhely: | DM | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
2016-os karácsonyi limitált kiadás
01 Santa's Back In Town verzióban kapható
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Vettem én már körömre matricát az Essence-től a nyáron, jó volt, tartós is volt, szerettük. Ezért mertem berakni ezt is a kosárba, ráadásul a neten látott képek is jól mutattak.
A matricák a körömre könnyen feltehetők, jól ragadnak, a végüket méretre kell vágni. Ez a művelet azért odafigyelést igényel, ha a körömnél kicsit hosszabb, akkor mindenbe beleakad, ellenkező esetben pedig a körömből is levág az ember. A matricák sajnos nem túl tartósak, pár óráig szépen ülnek, de aztán az első rácspontig hajlamosak leszakadni, nemcsak az én kezemen, hanem a lányom kezén is így viselkedtek. Ettől még nem szedtük le őket, kíváncsian vártuk, hogy meddig bírják. Másnap felfedték való alapjukat, egy műanyag háló van bearanyozva, ugyanis az aranyozás nagyrészt lekopott, nézegethettük az átlátszó műanyagot. Leszedése egyszerű, simán lehúzható a körömlakk lemosása előtt.
Azt sem nagyon értem, hogy az összesen 14 darab matricából miért lett hat darab is egészen kis méretű. Egyikőnknek sincsenek nagy, széles körmei, de a kicsik max. a kisujjunkra lettek volna jók, máshova nem lehet használni őket. A nagyokból legalább le lehet vágni, meg lehet őket kicsinyíteni.
Összességében ez egy egyalkalmas, pár órás viseletre tervezett cucc, színházba vagy valamilyen esti eseményre dekoratív. Az alapkoncepció tetszik, de a minőségébe már bele lehet kötni.