Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
Valeria
"Sima, lágy fényt ad arcodnak világos gyöngyházfényének köszönhetően. Exkluzív highlighter az ellenállhatatlan ragyogásért."
2024.06.20. 14:49
Heathwave és Solar Crush színekben van meg, Modern Mercury-t is szeretném beszerezni. Ebből már kiderül hogy elégedett vagyok a termékkel:)Szín: világos bőrre a Heathwave tökéletes, a Solar Crush már túl sötét, inkább már bronzernek tűnik mint highlighternek. Ettől még használom, csak sokkal kevesebb elég, a világosabb arany színűt bőven szórom mindenhová.Állag: inkább krémes mint por, ecsettel is szoktam próbálkozni, de kézzel lehet legszebben eloszlatni. (Én úgy veszem észre hogy a limitált kiadású palettákban kapható highlighterek, még ha névleg ugyanezek közül valamelyik is, az állaguk más, szóval érdemes az eredetit kipróbálni.) Kifejezetten örülök hogy csak 3 színben létezik, nincs hiányérzetem az arany további árnyalatai iránt. Feltételezem ennyiből is mindenki megtalálja a tutit ami működik a saját színeihez. Az Estée Lauder ebben a műfajban nekem 5 csillag, alapdarab.