Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
psaeve
Eredeti Ausztráliából származó teafaolajat tartalmazó sampon. Gyengéden tisztítja a hajat és fejbőrt. Tartós használata megelőzi a fejbőrön a korpa képződését. Sérült, sebes fejbőrre is alkalmazhatja. Ösztönzi az egészséges bőrképződést, fokozza a vérkeringést. Nincs mellékhatása. Illata eredeti teafaolaj (eukaliptusz és kámfor). Mesterséges színezőt, illatanyagot, parabént, és SLES-t nem tartalmaz.
A teafa olajról: Az Ausztráliában honos fa ágaiból, leveleiből desztillált illóolajról van szó. A teafaolajat elpusztítja a gombákat, baktériumokat és még a vírusokat is. Korpás haj, viszkető fejbőr kiváló gyógyszere. A teafaolaj terpén nevű vegyületeket tartalmaz, amik képesek a fejbőr hámrétegeibe beépülni, így fejtik ki fertőzésgátló hatását.
Utoljára szerkesztve: 2017.12.20. 13:13 - 2017.11.05. 13:17
Szépek az összetevői, elég híg állagú, és kifejezetten igazi teafaolaj illata van. Nekem sajnos elsőre kevés, de 2.samponként mosva nyugtat, és jó érzés ilyennel zárni.
2016.09.25. 12:47
Samponként eddig még hasznalni. Mivel mindnetől mentes, pattanásos bőrőmre hasznalom es bevalt. Szarit es nyugtatja is a bort. Ar-ertek aranyban mas lemosokhoz kepest szuper
2015.09.30. 06:57
Ár-érték arányban egészen jó, bár én felváltva használom egy másik samponnal. Az biztos, hogy megnyugtatja az érzékeny bőrt és plusz pont, hogy sles mentes (kell néha, hogy a fejbőr is fellélegezzen). De többet nem tudok róla mondani, nem tartom csodaszernek.
2015.07.23. 10:42
Ezt a sampont eredetileg korpás hajhoz ajánlják, illetve azoknak, akiknek érzékeny a fejbőrük (csak természetes összetevőket tartalmaz). Nekem semmi ilyesmi problémám nincs, zsírosodó a hajam.Én azért választottam, mert megtetszett, hogy teafa olaj van benne, aminek már az illatát is imádom. Nagyon megfogott, hogy pár összetevőből áll csak, amelyek ismerősen csengenek. Az illata a samponnak natúr, de isteni. Írják is, hogy SLES mentes, pont ezért kímélő és nem habzik. Nekem nehéz volt vele hajat mosni, mert hullámos a hajam és sok. Nem nagyon habzott fel. Tusfürdőként fogom használni inkább, meg arcöblítésre, mert a teafa olaj jó a pattanásokra is. Ez nem az én hajtípusomnak a legjobb, de biztos vagyok benne, hogy korpás vagy érzékeny bőrre szuper. Le fogom tesztelni egy barátnőmön, akiről tudom, hogy csak speciális samponnal moshat hajat a fejbőre miatt. Arról még beszámolok. :)
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.