Eszter Falusi Portékái Fahéjas Kecsketejes Házi Szappan
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Szappanok | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | Pattanások (acne) |
A krémet feltöltötte: Esszé, Módosítva: 2012. augusztus 3.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Szappanok | |
Bőrprobléma: | Pattanások (acne) |
A fahéj erős, meleg-fűszeres, gyantás aromájával kényeztet bennünket ez a szappan. A fahéj kiváló antioxidáns, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő hatású. A fahéj mellett lenolaj hozzáadásával erősítették ezeket a hatásokat, kiváltképp pattanásos, cellulites bőrre jó!
Kiszerelés: 12-13 dkg
Összetevők: Kecsketej, Olívaolaj, Pálmaolaj, Mogyoróolaj, Lenmagolaj, Szőlőmagolaj, Napraforgóolaj, Fahéj, Fahéjolaj, Naoh

Az illata mennyei,már csak azért is megadnám az 5 *-ot!:) Természetesen nem csak ezért adom.Arcmosásra használom és a hátamra.Tényleg kordában tartja a pattanásos bőrt.Nekem nyár óta megvan,de ugye nem egész testre használom.Kicsit szárít,de ezt annak tudom be,hogy natúrszappan és zsíros bőrre ajánlott.Használata utána puha bőr az eredmény:)Megérte!

A fahéj isteni illata, és a kecsketej nagyon jót tesz a bőrnek, nekem nagyon bejött ez a szappan! Többféle natúrszappant kipróbáltam, de Eszter szappanjai voltak, amiknek a hatását is éreztem, és nem mállik szét, mint más gyártók tejes szappanjai. Ráadásul az apró szemcsék radírozzák a bőrt, amitől puha, sima lesz. Csillagos ötös! :)

Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Pattanások (acne)