Etude House

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Theresia, Módosítva: 2014. december 18.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   online
Kategória:   Ecsetek

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

XiaMengTing

Bőrtípus: Zsíros
2016. január 12.

Szeretem nagyon ezt az ecsetet. Könnyen lehet vele dolgozni, nem hullanak a szálai, könnyű tisztán tartani is.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. január 12.

samelike

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2015. május 1.

A megjelenéskor teljesen levett a lábamról, így belső kényszerből fakadóan meg kellett rendelnem. :D
A Missha szemöldökecsetével tudom párhuzamba állítani, ami régi nagy kedvencem. Ez az ecset egy kicsit nagyobb, cc 16,5 centis. Maga a nyél része kézre áll, kicsit vaskosabb- ceruza érzetét kelti a megfogása. A lényegi különbségek az ecsetben vannak. Az Etude house sokkal hosszabb szálakból áll, bár elég tömött még is hajlékony (a Missha ecset része rövidebb, de jóval tömöttebb); talán pont ez a hajlékonyság az ami nekem tetszik benne. A Missha ecsete a tömörsége és stabilitása miatt számomra jobban használhatóbb. Én egy kicsit vékonyabbnak képzeltem képek alapján, így azoknak nem ajánlom akiknek a szemöldöke vékonyra van szedve vagy nagyon cicás vonalat szeretnének húzni. Természetesen maga az ecset jó minőségű, nem hullanak a szálak. A festéket szépen felveszi és nagyon jól lehet használni is. Nem tartom rossz vételnek, de a Missha ecsetét nem taszította le a trónról.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. május 1.