Bőrproblémák: bőrproblémák and pirosság (rozacea)
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Patikák

Eucerin Anti-Redness Bőrpír Elleni Arcápoló

3.7
Hozzáadva 2019.10.02.by

lenarta23

Nappalra és éjszakára egyaránt használható arcápoló hiperérzékeny bőrre, mely azonnali bőrnyugtató és bőrpír csökkentő hatással rendelkezik.

2024.05.10. 04:46

Hát én jöttem felpontozni. A szaga mellékes,nekem nagyon szép lett az arcom. Kicsit tulzásba vittem a szteroidos krémet,taccsra vágta az arcomat,nagyon csúnya volt,mint kiderült rozaceám. Nagyon csúnya elvékonyodott bőrőm lett. Leáltan a szteroidos krémmel,iszonyat ronda lett,bedagadt az egész arcom. Kaptam rá sonantrát estére. Nappal pedig ezzel kenem,és végre talaltam olyat ami abszolút nem irritál. Nálam ujravevős. Mindenki dicséri hogy sosem volt ilyen szép az arcom. ☺️

2022.10.29. 21:43

Csalódtam, bár remekül hidratál, de túl testes zsíros bőrre. A fő ok, amiért vásároltam az a pirosság csökkentése, ebben semmilyen változást nem hozott, pedig az arclemosot is megvettem hozzá.

Utoljára szerkesztve: 2022.05.11. 07:48 - 2021.11.16. 12:00

2021.11.16: Szerettem volna egy egyszerű inci-s hidratálókrémet a boltból, amit nem kell megrendelni. Én nem is értem, miért erőltetem még mindig ezt az Eucerin vonalat. Eddig 3/3-ből arckrém nem jött be (a kézkrémeiket nagyon imádom). Az Eucerin Hyaluron-Filler éjszakai krém valami vállalhatatlanul illatos volt. Hiába hidratált jól, mondjuk a krémet késsel vágni lehetett. De nem bírtam elviselni a fejemen azt az illat felhőt. Elajándékoztam Anyósomnak, Őt szerencsére nem zavarta az illat. Az Eucerin Q10 Anti-wrinkle krémet Dr. Dray ajánlotta többször is a vlogjaiban és instgrammon. Szóval kíváncsiságból megrendeltem Amazonról (amúgy meglepően olcsó volt Amazonon, de hát a shipping cost, meg a több hét várakozás, ugye, ugye...). Használtam arcra, de volt abban a krémben valami összetevő, ami nagyon piszkálta, irritálta a bőröm vízhiányos részeit (kb az egész orcámat és a szemeim alatt). Nem volt jó érzés. Szóval inkább nyakra kenegettem el. Na és akkor itt jön ez a krém. Nem akarom nagyon lehúzni szegényt, mert biztos valakinek segít (nincsen rozaceám). Hidratáló hatása elég átlagos, vagy talán az átlag alatt van egy picivel. Fehéres színű, Én inkább mondanám géles állagúnak, mint krémesnek, valahol a kettő között van.A zöld pigmentek a nappali, SPF-et tartalmazó krémben vannak. Ebben nincs semmi zöld. A hidratálás, meg az állag mind egyéni preferencia kérdése. Emiatt nem szeretnék egy krémet se lehúzni.Viszont az illata az nem jó. Büdi. Én nem tudom melyik összetevő produkálja ezt az "odor"-t. Valaki más is tapasztalt ilyet ennél a krémnél? Meg is ijedtem, hogy sikerült egy romlott tégelyt leemelnek a polcról, de a gyógyszertárban azt mondták, amikor visszamentem, hogy esetleg a cetyl palmitate-t érzem. Avas illat, talán egy kis ammónia is kiérződik belőle. Csak úgy árad a flaskából. I don't know, este egy nagy visszatartott levegővel bekenegetem az arcom, de érzem, hogy sürgősen új krém után kell néznem. 2021.11.21: felpontozom 3-ről 4 csillagra a krémet. Visszavittem a gyógyszertárba dobozzal együtt, mert vállalhatatlanul büdösnek találtam. Kellemetlen volt használni. Akkor is, amikor kinyomtam a krémet a tubusból a kezembe, sőt, felkenésnél a bőrömön, sőt, még lefekvésnél is éreztem azt a kellemetlen szagot az arcom körül... Előtte kértem a számlavezető bankomtól egy bizonylatot a tranzakcióról (sajnos a blokkot eldobtam vásárlás után). Kicserélték nekem a krémet a patikában. Amikor kibontottam az új tubust, az elején megint megcsapott az a fura szag. El is szomorodtam miatta. Viszont este krémezésnél már nem éreztem a krémet büdinek. Picit se. Teljesen semleges az illata és mintha az állaga is lágyabb lenne. Nagyon örülök, hogy nem hagytam annyiban a dolgot és visszavittem. Talán a finomítatlan shea vaj illata lehetett annyival másabb és az okozta a különbséget a két tubus között (ez a második már más gyártási számú volt). Így már szívesebben használom a krémet.2022.05.11: a végére egészen megutáltam ezt a krémet. Használtam, aztán egy ideig félreraktam, mert más hidratálót használtam. Aztán újra elővettem, mert az előző elfogyott ééés.... megfigyeltem, hogy ez a krém durván zsírosította a kombinált bőröm. Amikor épp nem használtam, a probléma átmenetileg megszűnt és normálisan nézett ki az arcom. Reggel arcot mostam és egy óra után úszott a bőröm a zsírban, miközben ezt a krémet kentem esténként. Szóval azóta tudatosan kerülöm az olyan hidratálókat, aminek az első helyein van a glycerin...

2021.07.11. 21:46

Nagy reményeket fűztem ehhez a krémhez, de sajnos csalódtam, bár remekül hidratál, de az én zsírosodásra hajlamos bőrömre túl nehéz, és órák múlva kb "tocsog" és nagyon fénylik. A fő ok, amiért vásároltam az a pirosság csökkentése, ebben semmilyen változást nem hozott (később a G&G APAD terméke a pirosságot remekül kezelte).

2021.02.18. 03:46

Nagyon jó állaga van, kitűnően hidratál, de a pirosságot nem enyhítette.

2020.11.10. 16:10

65 and above korcsoport

Amikor először (és utoljára) felkentem, meg voltam vele elégedve, mert egy jó textúrájú, kellemes érzetű, illatmentes krémet véltem benne felfedezni, ami jó lehet a rosaceamra. Sajnos két perc múlva lángoló vörös lett tőle a bőröm, annyira csípett, hogy le kellett mosnom. Így nekem sajnos nem jött be,