Eulenspiegel

Ár:   750 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   5 db   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: nobosz, Módosítva: 2016. november 14.

Kiszerelés:   5 db
Lelőhely:   online
Kategória:   Ecsetek

Finom, pórusos szivacsok arc- és testfestéshez. A festékek felvitelére, és az egyes színárnyalatok közötti finom átmenetekhez is alkalmas. A kerek szivacsokat legtöbbször félbevágják, így jól kihasználhatók nagyobb és kisebb felületek festésére, és erősebb kontúrok készítéséhez. Csíkos festékekhez is javasolt. Könnyen tisztítható, mosható, fertőtleníthető. Ez a típus nem csúszik úgy a bőrön, mint a latex, mely tömörebb és kisebb pórusú.

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Nagypaleva

2021. október 19.

Tökéletesen működik testfestéshez, mivel ideális a porózusa. Én 190,- Ft-ért vettem a Make Up Plazaban egy arcfestő palettával együtt. Nekem ezzel a szivaccsal működött legjobban a festék. Szuper jól felvette az anyagot és gyönyörűen volt festhető vele az arc és a test. Könnyen tisztítható és többször is fel tudtam használni. Ráadásul könnyen elvágható, így elég volt csak egy cikkelyt használnom belőle. Én maximálisan ajánlani tudom ezt a terméket.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2021. október 19.

nobosz

2018. február 11.

Borzasztóak! Ennyi erővel mosogató szivacsot is lehetne használni. Ki kellett dobni őket, semmire se tudtam használni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. február 11.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva