Eveline Caviar Prestige Ránctalanító Szemkörnyékápoló Krém
Ár: | 1440 Ft | Kategória: | Szemkrémek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Rossmann, online | Bőrprobléma: | Bőröregedés |
A krémet feltöltötte: csildiko60, Módosítva: 2011. július 14.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | Rossmann, online | |
Kategória: | Szemkrémek | |
Bőrprobléma: | Bőröregedés |
Kaviáralapú fiatalító szemkörnyékápoló krém SPF 15 fényvédő faktorral.
bibi24Imádom a pumpás kiszerelését, lágy krémes állagú gyorsan beszívja a bőr és táplál, nem ragacsos a bőröm. Hosszú ideje kerestem ilyen tökéletes terméket! Az illata édeskés, nem tolakodó.
Három hete használom, a jó vélemény miatt, meg az olcsósága is közrejátszott a megvásárlásában, 1500 körüli ár. Lehet, hogy az én bőröm a rossz, de a szemalatti elszíneződés megmaradt, a puffadtság sem tűnt el, a ráncokkal meg nem tud mit kezdeni. Nem veszem újra, mivel egy hete találtam egy olyan szemráncra valót, ami egyenlőre beváltja az ígérteket.

45 felettieknek ajánlott, nekem addig jópár évem van, de megvettem, mert nagyon jó az ára. Kicsit féltem tőle, hogy nagyon nehéz, zsíros lesz, de pozitívan csalódtam.
Gazdag, igazi sűrű krémes állaga van. Felvitel után pár percen belül teljesen beszívódik, nem hagy olajos érzetet maga után. Az illata nekem semleges. Reggel és este használom, a szemeim körülötti bőr puhább, teltebb lett.