Fit + Vital

Ár:   895 Ft   Kategória:   Szépségvitaminok
Kiszerelés:   60 db   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Müller   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Bogyóka, az összetevőket feltöltötte: kisizé, Módosítva: 2017. január 30.

Kiszerelés:   60 db
Lelőhely:   Müller
Kategória:   Szépségvitaminok

Fit + Vital étrendkiegeszítő kapszula cinkkel és vitaminokkal az egészséges hajért.

Javasolt mennyiség naponta 1 kapszulát összerágás nélkül folyadékkal lenyelni.

Hatóanyagok 1 db kapszulában:

Cink 10,0 mg ; B1 vitamin 1,4 mg ; B2 vitamin 1,6 mg ; B6 vitamin 2,0 mg ; B12 vitamin 1,0 mikrogr amm ; Biotin 150 mikrogramm; Folsav 200 mikrogramm; Niacin 18,0 mg ; Pantoténsav 6,0 mg.

bibi24
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Száraz  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

kisizé

Bőrtípus: Zsíros
2017. február 20.

árban verhetetlen, de a hatása nem túl átütő. 1 hónapig szedtem, de nem érzékeltem változást.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. február 20.

snowyfairy

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2015. április 12.

Nekem egyáltalán nem használt. A DM-es sokkal jobb. Amióta ezt használom kb 1,5 hónapja, azóta nem nő a körmöm és lemezesen válik szét. Eddig soha nem tört le a körmöm, most meg csak úgy. A bőröm egy leheletnyivel szebb lett. Kb 1600 Ft-ért vettem, de inkább veszem a DM-eset, mert az olcsóbb és tényleg jobb.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. április 12.

Bogyóka

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2013. december 4.

Az értékei megegyeznek a DM Gesunde plus hajvitaminjával. Leszedtem 4 havi adagot (2 doboz). Hajam gyorsabban nő, körmeim erősebbek , a hajhullásom ( normál kategóriájú nem kóros) ugyanannyi hullik mint mielőtt szedtem volna. Most pihentetem, hajnövekedéshez hajszeszt használok. Maradok a szokásos C- vitamin és multivitamin pótlásnál téli időszak alatt.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. december 4.

Hidratálók: Mannitol
Vitaminok: Biotin

Keményítőből előállított összetevő, melyet a kozmetikumokon kívül ételadalékként is használnak. A CosIng szerint a maltodexrin emulzió stabilizáló, a krémet homogénné tevő, felületi hártyaképző, bőr- és hajkondícionáló anyag.

Mészkő, melyet a kozmetikumokban többféle céllal is használnak. Sminkekben pigmentként, krémekben fehérítő és olaj felszívó anyagkénet, fogkrémekben pedig dörzsölő, tisztító anyagként használt. Leggyakrabban alapozókban, primerekben és púderekben találjuk, mint mattító, olaj felszívó anyagot. Általában 2-5% közötti koncentrációban használt. (forrás)

A mannit egy cukoralkohol. A CosIng besorlolása szerint segédanyag, mely a nem szükséges anyagokat semlegesíteni képes (masking, binding funkciók). Hidratáló, bőrjavító (humectant, skin conditioning) tulajdonsága is van.

Kis mennyiségben sürítő, átlátszatlanná tevő segédanyag, nagyobb mennyiségben pedig fizikai fényvédő.  A titanium dioxide mind az UVA mind az UVB sugarak ellen védelmet nyújt. Megfelelő védelmet biztosít a 290-350 nm hullámhosszú UV sugarak ellen, míg némi, de nem elégséges védelmet biztosít a 350-400 nm hullámhosszú sugarak ellen. Az egyik legsatbilabb és legbiztonásgosabb fényvédő összetevő. Kis hátránya, hogy "kozmetikailag" nem kellően elegáns, és hajlamos fehéres réteget hagyni a bőrön, amit nanomérte használatával lehet nagyban javítani. Lásd még Titanium Dioxid (Nano). (forrás)

H-vitamin vagy B7-vitamin. A szervezetünk a biotint felhasználja a sejtnövekedéshez, a zsírsavak termeléséhez, a zsírok és aminosavak anyagcseréjéhez (lebontásához és építéséhez). Szájon át bevéve ajánlott a haj és a köröm erősítésére. A bőrbe vagy a hajba azonban nem szívódik be, és helyileg használva nincs a bőrre gyakorolt ismert hatása. Részletes infó itt.

A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint korpaölő és hajkondícionáló hatású összetevő. Paula Begoun szerint az összetevő lassítja a bőrsejtek elhalásának a sebességét, ezáltal gátolja az elhalt hámsejtek gyors felhalmozódását, vagyis a korpásodást. Az EWG szerint az összetevő toxikus hatással lehet a szervrendszerre, ezért a használata korlátozásokhoz kötött. Az összetevővel leggyakrabban korpásodás elleni készítményekben találkozhatunk.