Fleur de Santé

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Lemosók, Tonikok
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Kombinált, Zsíros
Lelőhely:   Fleur de Santé márkabolt, online   Bőrprobléma:   Tág pórusok

A krémet feltöltötte: Anna, Módosítva: 2012. június 26.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   Fleur de Santé márkabolt, online
Kategória:   Lemosók, Tonikok
Bőrtípus:   Kombinált, Zsíros
Bőrprobléma:   Tág pórusok

A hatékony arclemosó eltávolítja a felesleges olajat és megtisztítja az arcbőrt. Tisztított skandináv forrásvizet és uborkakivonatot tartalmaz.

Aktív hatóanyagok  Az uborkának tisztító tulajdonsága van, de szintén ismert puhító, nyugtató és tonizáló hatása. Lehűti a bőrt, és hidratálja a bőrsejteket. B vitaminban, folsavban, C vitaminban, kálciumban gazdag, valamint megtalálható benne a vas, magnézium, foszfor, kálium és cink is. A viz a legtermészetesebb bőrhidratáló. A bőrt feszessé és ragyogóvá teszi. A viznek tisztító tulajdonsága van és létfontosságú ásványianyagokban gazdag.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Borostyan

Black Fairy

2017. március 30.

Ajándékba kaptam, továbbajándékoztam...
Néhányszor használtam, de nem tetszett az állaga: ragacsos, nyálkás volt, alig habzott, nehéz volt leöblíteni, mert "megült" a bőrömön, az illata se tetszett, de a kettő együtt nagyon undorító volt.
Bár a csomagolása nagyon praktikus, és akinek odaadtam nagyon kedvelte is, nekem abszolút nem vált be.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. március 30.

Ajándékba kaptam, továbbajándékoztam...

tara95

Bőrtípus: Zsíros
2014. január 11.

Kellemes arctisztító praktikus csomagolásban. A felét már elhasználtam most a másik felétől szabadulnék így este zuhanynál használom. Az illata finom uborkás mint a toniknak de azt sokkal jobban szeretem. Szerintem drága a tudásához képest.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. január 11.