Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Madi
Összecsukható mókusszőr ajakecset a rúzsok precíz felviteléhez.
Utoljára szerkesztve: 2016.09.01. 22:55 - 2014.08.08. 05:45
2014. október 31.Nekem tetszik, szépen fel lehet vele vinni a rúzst, lehet rétegezni is, nem fog lejönni, amit már előtte feltettem. Szájkontúrcerit sem használok, amióta ez megvan, mert nagyon precízen lehet vele festeni. Tökéletesen záródik. Nemrég kipróbáltam egy Bobbi Brown ecsetet is, de az nem tetszett, hiába a márka, ez a kis 1600 forintos Flormar a kedvenc.Update 2016.09.02.:Majdnem két teljes év telt el, most cseréltem le a drágát egy profi Mac-re, rengeteget használtam, nem ment tönkre, csak érződött rajta, hogy már nem az igazi. Teljesen megérte az árát, kezdőknek, ritkán rúzsozóknak csak ajánlani tudom.