For Your Beauty

Ár:   399 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:     Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Rossmann   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Noah27, Módosítva: 2017. január 12.

Kiszerelés:
Lelőhely:   Rossmann
Kategória:   Ecsetek

Professzionális ecset szintetikus szálakkal.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Provence

Bőrtípus:  -
2020. szeptember 24.

Highlighterhez használom, arra tökéletes. Nem hullik a sörtéje, szépen fel lehet vinni vele a terméket. Ennyi pénzért nem is várok többet tőle, szuper!

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. szeptember 24.

ReiHUN

2019. május 17.

Jó kis ecset, sokoldalúan használható, nem hullanak a sörtéi, én szeretem. Külön védő tokocska is jár a fejére, ezért külön piros pont. :)

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2019. május 17.

Vanessza0420

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2019. január 2.

Highlighter ecsetnek hasznalom, szamomra annak nem egy rossz ecset. Nem hullik, jol birja a mosast es szepen fel lehet vele vinni a highlightert. Ar-ertek aranyban egyaltalan nem rossz ecset.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2019. január 2.

ZANNAH

Korcsoport:  -
2018. november 26.

Ezt az ecsetet arcmaszk felvitelére használom.Nekem jól működik erre a célra.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2018. november 26.

Ezt az ecsetet arcmaszk felvitelére használom.Nekem jól működik erre a célra.

Aadrii

Bőrtípus: Zsíros
2018. október 28.

Highlighterhez próbáltam először, sajnos sehogyan sem volt jó hozzá. Mivel a hátuljára az van írva, hogy maszkecsetnek is használható, így tettem vele egy próbát arra is, és egész jó hozzá, arra el lehet használni.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. október 28.

rekamer

2018. október 25.

Highlighter ecsetnek 400 forintért is gyenge. Tartástalan a szőre és kevés is. Terméket nem vesz fel eleget, max orrot lehet highlighterezni 1 körrel. Arcot alsó hangon 4 körrel a legfényesebb highlighterrel.
A legrosszabb, hogy hullik. Mosás előtt, mosáskor, mosás után, használat közben.
Lepotyogott szemhéjpúdert lesöpörni talán jó lesz.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. október 25.

Lepotyogott szemhéjpúdert lesöpörni talán jó lesz.

stripedpanda

2018. október 14.

Ez szerintem egy highlighter ecset, ami 400ft.-ért tökéletesen teljesít nálam :D Ár/érték arányban teljesen a helyén van. Az oldalával (nem pedig teljesen a legvégével) szoktam felvenni a terméket és aztán úgy felvinni, így nincsen semmi gond vele. A mosást is bírja, nem hullik, pedig azt hittem, nem lesz valami strapabíró, nem vártam tőle túl sokat, de nagyon jól működik, bár rájöttem, hogy más típusú ecseteket jobban szeretek erre a célra.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. október 14.

draculina

2018. október 1.

Update: azóta találtam egy jobb highlighter ecsetet, de orr kontúrozására tökéletes

Ennyi pénzért nyilván nem a legjobb minőségű ecsetet adják, de meglepődtem hogy működik :D Nekem csak kicsi highlightereim vannak ezért össze kell fognom hogy az egész ecsetre kerüljön termék. Kicsit talán puha és nehezebben viszi fel a highlightert, szóval néha kell 2 réteg, de használható.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. október 1.

random

2018. április 1.

Én mindenképp highlighterecsetként akartam használni. Egyebként én a visszafogottabb fényt kedvelem.
Hátőőő...
Ha nagyon erősen fényes termékkel próbálkozom, akkor megkapom a hőn áhított hatást :D
A lovely paletta legsötétebb színét nagyon szépen felvesz és teríti. A legvilágosabbat nagyon építeni kell vele hogy látsszon, a középsőt nem lehet ezzel használni. Ugyanaz a márka irizáló pirosítója viszont szépen használható highlighterként ezzel.
Illetve amire nagyon jó, hintőport felvinni a homlokomra, hogy ne fényesedjen ki, és a szemüveg nyerge alá, hogy ne csússzon le.

UP: sikeresen beépült a rutinomba, de csak bizonyos termékekhez. A RdeL young Shade and shine trió középső színét gyönyörűen felviszi ahova csak akarom, ez a kvázi mindennapos highligter-rutinom (nem sminkelek mostanság mindennap). A másik amivel jól kijön, az az unikornisos paletta ugyanattól a márkától. Ha az ecset oldalát használom, akkor a nagyon nagy csillámokat "leejti", a többit szépen teríti, így nagyon szép hatást lehet vele elérni akár nagy területen is. Biztos vagyok benne, hogy ennél sokkal jobb legyezőecsetek is vannak, úgyhogy marad a négy csillag, de egész jól kibékültem ezzel. Érdemes vele próbálkozni, főleg egy nagyszemű csillámokat is tartalmazó préselt por highlighter esetén.

UP2: kénytelen vagyok megadni neki az 5. csillagot. hiába próbálkozom ugyanis a drágább, profibb, minőségibb highlighterecsetekkel, legyen az kicsi vagy nagy, keskeny vagy duci, tömött vagy laza, kúpos vagy legyező, mindegyik csak csillámos hatást tud felapplikálni (olyan tisztességes diszkógömböset, vagy mikor az ötéves magára borítja a csillámporkészletét). ez viszont, ezzel ellentétben olyan szép sima és fényes felületet hagy, hogy ihaj... ja, és mindemellett akárhogyan mosom, egyetlen szálat sem hullatott az elmúlt (egy? másfél? amióta megvan :D) évben.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. április 1.

Hátőőő...

Pocok96

2018. február 25.

Én ezt a felesleges smink eltávolításához használom, hogy ne legyen poros hatású a sminkem. Erre jó, másra nem igazán!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. február 25.